Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΡΥΣΑΣ




Ο Μορφωτικός Σύλλογος Χρύσας Τσάκων Ροδωνιάς και ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΣ Ένωση Τσάκων Χρύσας Ροδωνιάς σας προσκαλούν στο  πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Χρύσας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας δέχεται προσφορές για την τοποθέτηση υγραερίου στο τζιπ

Το πρώτο εκλογικό σχήμα;



Πολύωρη συνάντηση είχαν άνθρωποι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση , με προέλευση κυρίως από την Ανατολική Αλμωπία.

Τον Αύγουστο η προετοιμασία του Ορφέα Ριζαρίου


Έναρξη της προετοιμασίας εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν θα πραγματοποιήσει ο Ορφέας, την Δευτέρα 06-08-2012 και ώρα 20:00΄ στην έδρα του στο Ριζάρι. Την τεχνική ηγεσία της ομάδος, για την νέα χρονιά, έχει αναλάβει ο Κώστας Μαλουμίδης, υπό την υποστήριξη του Δ.Σ. της ομάδος, η σύνθεση του οποίου παραμένει η ίδια.

Εκδρομές του ΚΑΠΗ Αριδαίας





Από το ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι ξεκινούν οι εκδρομές για τα θερινά μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Αλμωπίας. Οι εκδρομές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη των ΚΑΠΗ τα οποία έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους για το 2012. Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδρομές:

Επισκέψεις της Θ. Τζάκρη σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και στην συνεταιριστική βιομηχανία VENUS





    Τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Προφήτη Ηλία και Π. Μυλοτόπου καθώς και την συνεταιριστική βιομηχανία VENUS επισκέφτηκε η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»




 Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα στον Τύπο για την πρόθεση αεροπορικών εταιρειών του εξωτερικού να διακόψουν τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επίκαιρη Ερώτηση της Θ. Τζάκρη για την έδρα της ΙΖ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων



 

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφορικά με την φημολογούμενη αλλαγή έδρας της ΙΖ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων κατέθεσε η βουλευτής του νομού μας κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

. Ελέγχεται η φωτιά στο Μάνδαλο




Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (18/7) η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας σε περιοχές του πρώην Δήμου Μενιήδας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την περιοχή του Μανδάλου και,

.Ληστεία από κουκουλοφόρους στην Αγροσυκιά




Σήμερα 18.07.2012 πρώτες πρωινές ώρες, στην Αγροσυκιά όπως καταγγέλθηκε, πιθανόν δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους,

Εκρηξη από φίαλη υγραερίου στην Αριδαία


Ταρακουνήθηκε το κέντρο της Αριδαίας από δύο
εκρήξεις
 που οφείλονται στην έκρηξη μποτίλιας υγραερίου . Στο σημείο  ,οδό Ολυμπιάδος,έφτασε αμέσως η Πυροσβεστική η οποία σβήνει τη φωτιά στη ταβέρνα όπου έγινε η έκρηξη.

Από τις φλόγες τέθηκε σε κίνδυνο η πολυκατοικία στο ισόγειο της οποίας σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ




ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ
Ομάδα της Αλμωπίας που αγωνίζεται στην Α1 ενδιαφέρεται για τον Εδεσσαίο μέσο Γιάννη Παλημάνη. που έπαιξε  στην Ελπίδα Έδεσσας και στον Εδεσσαϊκό.

Ταλαίπωρος ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ




Μία απίστευτη ιστορία θα απασχολήσει την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ αναμένεται σήμερα στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας προκειμένου να προβεί σε ελέγχους.

(3)