Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ




ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ
Ομάδα της Αλμωπίας που αγωνίζεται στην Α1 ενδιαφέρεται για τον Εδεσσαίο μέσο Γιάννη Παλημάνη. που έπαιξε  στην Ελπίδα Έδεσσας και στον Εδεσσαϊκό.



ΦΗΜΕΣ
Κυκλοφόρησε έντονα ότι ο γκολκίπερ Τόλης Αποστόλου υπέγραψε στον Ορφέα Ριζαρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμα δεν είναι βέβαιο . Υπάρχει και μία ομάδα Α κατηγορίας που κινείται για την απόκτησή του .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΣ Ξιφιανής ο μεσοαμυντικός Γιάννης Μπέλιος που αγωνιζόταν στην Ένωση Τσάκων.

ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ
Στον Αλμωπό ανήκει ο νεαρός γκολκίπερ Πέτρος Καιλάρης που είχε πάει για ένα εξάμηνο  στην Αναγέννηση Γιαννιτσών από τη Δόξα Μεγαπλατάνου.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ
Οι περσινές καλές εμφανίσεις που έκαναν με τον Αλμωπό β’ έφεραν την επιβράβευση για τους Κώστα Μονογενίδη και Νίκο Μποζίνη που ανήκουν ήδη στο ρόστερ του Αλμωπού 

ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ
Ο Βασίλης Παπασυμεών που πέρσι αγωνιζόταν στον Αετό Σκύδρας όσο και ο Γιάννης Παντελίδης που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση μέχρι το Δεκέμβριο, έδωσαν το παρών στην πρώτη του Αλμωπού. Μυστήριο παραμένει η απόκτηση του Λαφαζανίδη

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Στον Εδεσσαικό παραμένει ο 17χρονος Φιλωτιανός μέσος Βασίλης Τσόρμπας με στόχο την καθιέρωσή του στην ομάδα.

ΔΟΚΙΜΗ
Στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Κ17) δοκιμάζεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος που πέρσι έκανε καλές εμφανίσειςμε τον Εθνικό Αριδαίας.

ΠΙΕΣΕΙΣ
Αν και δέχτηκε πιέσεις από νεοφώτιστη ομάδα της Α1 παραμένει στον Άρη Λουτρακίου ο Δημήτρης Μάτσης Ο υψηλόσωμος αμυντικός. Ήταν από τους εκ των κορυφαίους στη περσινή σαιζόν.


ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

 Ο 26χρονος επιθετικός Βασίλης Ντότας που πέρσι επαιξε στον ΠΑΟΚ Δυτικού αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Γιαννιτσών.

ΑΛΛΑΓΗ
Άλλαξε το διοικητικό σχήμα της Νίκης Αξού και της νέας διοίκησης ηγείται ο Μωυσής Ιωσηφίδης στη θέση του προέδρου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
Στον ΠΑΣ Ξιφιανή συνεχίζει την καριέρα του ο Γιάννης Δρένος  που πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βορεινού.

ΚΟΝΤΑ
Ένα βήμα  από τον Άρη Λουτρακίου βρίσκεται ο μέσος Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) πουέμεινε ελεύθερος από την Ξιφιανή.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ
Μετά από μία πολύ καλή χρονιά στη Δόξα Μελισσίου ο δυναμικός μέσος Φίλιππος Σωτηριάδης μετακομίζει στον Εθνικό Γιαννιτσών.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Πάτησε αισίως τα 36 του χρόνια η ζωντανή ιστορία του Εθνικού Γιαννιτσών Παναγιώτης Σειτανίδης.  Συνεχίζει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο της Ν. Τραπεζούντας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Ο δυναμικός αμυντικός Δημήτρης Χατζησυμεών είναι το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Ξιφιανής. ο πρώην παίκτης του Αλμωπού και της Δόξας Εξαπλατάνου έχει περιορισμένο χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν μπορούσε να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Αποχώρησε από τη Δόξα Μανδάλου ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Ρομάντζης. νέα ποδοσφαιρική στέγη η Νίκη Αξού.

ΣΥΝΕΓΑΣΙΑ
Σταπρόθυρα βρίσκεται συνεργασία μεταξύ Αστραπής Ζέρβης και Κεραυνού Περαίας σύμφωνα με τον προέδρο της Αστραπής Γιώργο Τζήγκα.

ΑΝΟΔΟΣ
Τον  24χρονο αμυντικό της Δόξας Μανδάλου Γιάννη Τσιγκαλίδη απέκτησε ο Εθνικός Γιαννιτσών που θέλει να πετύχει την άνοδο στην Α1.

ΜΟΝΙΜΟΣ
Ο μόνιμος προπονητής Απόστολος Κουτσός είναι και για τη νέα περίοδο στον πάγκο του Ηρακλή Αγίου Λουκά .

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Στον ΠΑΣ Ξιφιανής φέτος ο Υδραιώτης αμυντικός Γιώργος Κασσάς που πέρσι έπαιξε  στον Ακρίτα Σωσάνδρας.

ΘΗΤΕΙΑ
Ο Δημήτρης Βένος με θητεία σε πολλές ομάδες, βασικό στέλεχος πέρσι στον ΠΑΟ Κουφαλίων, είναι πια παίκτης της Νίκης Αξού.

ΑΠΟΦΑΣΗ
Καλές εντυπώσεις άφησε στον Εδεσσαϊκό ο άσσος του Άγρα Κώστας Αδριανόπουλος. Υπάρχει πίεση προς τον  πρόεδρο Γιάννη Τρυφωνίδη που αφήνει τον παίκτη να αποφασίσει μόνος του. 

ΝΕΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ

Στον ΠΑΣ Ξιφιανής  ο 22χρονος γκολκίπερ Πάρης Παρτσανάκης ανήκε από τον  Αλμωπό Έγινε γνωστός  καιαπό το πέρασμά του από την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

ΤΣΑΡΟΣ
Παραμένει στον πάγκο της Νίκης Αξού ο Χρήστος Καλαιτζίδης (Τσάρος) η  Η διοίκηση του Μανώλη Ιωσιφίδη εκτιμά τη δουλειά του παρά  περσινό υποβιβασμό.

ΟΔΕΥΕΙ
Προς τον ΠΑΣ Ξιφιανής οδεύει ο Πιπεριώτης μέσος Τάσος Ευγενίου. Πέρσι είχε πάει στη Θύελλα Σαρακηνών που τελικά αποσύρθηκε ης από το πρωτάθλημα.

ΑΚΕΦΑΛΟΙ
Δεν κουνιέται φύλλο στους Μαύρους Αετούς Παραλίμνης. Πριμένουν να δουν αν θα προκύψει νέο διοικητικό σχήμα. Ο Κυριάκος Ηλιάδης δεν συνεχίζει.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται για τον Ηρακλή Αγίου Λουκά που επέστρεψε στην Α κατηγορία οι νεαροί Στάθης Κουιμτζίδης και Νίκος Τζιουμαντάνης. Είναι πανέτοιμοι αφού  απολύθηκαν πρόσφατα από τον στρατό .

ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Οριστικά ο Απόστολος Τσόπτσης είναι ο νέος προπονητής  του Εδεσσαϊκού .Βοηθός ο  βετεράνος άσσος των πρασίνων Σάββας Κότσυφας που είχε αγωνιστεί στην Α΄Εθνική με την ομάδα των καταρρακτών .

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ
Πενήντα-πενήντα είναι η παραμονή μεσοεπιθετικού Αβραάμ Ζιμπίδη στη Δόξα Μελισσίου. Δεν αποκλείεται ακόμα και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΠΑΛΙΟΣ
Στον πάγκο της Δόξας Μελισσίου και τη νέα σαιζόν ο παλιός παίκτης Πέτρος Λιτοβολής που γνωρίζει άριστα τον ρόλο από τις προηγούμενες θητείες του.

ΑΠΟΝΤΕΣ
 Απουσίαζαν από την ¨πρώτη"του Αλμωπού  οι ταλαντούχοι Αφοί Θωμά από τους Σαρακηνούς.

ΛΥΚΟΣ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ,ο γκρίζος Νίκος παραμένει ...λύκος

 

1 σχόλιο:

  1. samandi tin exeis poly asxima xwris ton mpino. o giwrgis vrike pleon ena meso ths prokopis kai glytwse apo sena. katse kane antigrafes twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)