Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ταλαίπωρος ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ




Μία απίστευτη ιστορία θα απασχολήσει την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για την εταιρία "Αλέξανδρος" που
σύστησαν από κοινού οι ΤΕΔΚ της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην της Θεσσαλονίκης), με σκοπό να αξιοποιούν ευρωπαϊκά προγράμματα. Η εταιρία άνοιξε με μετοχικό κεφάλαιο από τις ΤΕΔΚ Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας, Σερρών, Κιλκίς και Χαλκιδικής και φυσικά δεν κατόρθωσε να πάρει καμία σοβαρή χρηματοδότηση από τις Βρυξέλες.
Κλείνει αφήνοντας χρέη και δικαστικές εκκρεμότητες! Είναι αξιοσημείωτο ότι η εταιρία προσέλαβε ως συμβασιούχο έργου έναν υπάλληλο, που ήταν όμως ιδιοκτήτης εταιρίας με την οποία συνεβλήθη στη συνέχεια για να αξιοποιήσει υποτίθεται ευρωπαϊκά προγράμματα!
Η μόνη... αξιοσημείωτη δραστηριότητα του "Αλέξανδρου" ήταν η λειτουργία γραφείων (!) στις Βρυξέλλες, μέσω των οποίων υποτίθεται ότι θα άνοιγαν οι κρουνοί των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Για τα εγκαίνια τω γραφείων μάλιστα ξοδεύτηκαν αρκετές χιλιάδες ευρώ αφού ουκ ολίγοι αιρετοί από τους έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας ταξίδεψαν στην έδρα της ΕΕ για να παραστούν στο... ιστορικό γεγονός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)