Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αναγέννηση: Ο νέος είναι ωραίος όμως και ο παλιός


Με νικήτρια την  τωρινή ομάδα της Αναγέννησης επί των Παλαιμάχων της Αναγέννησης έληξε το οικογενειακό φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης μεταξυ των γενιών της Αναγέννησης.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Με την αφιξη του λειψάνου του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου  στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην Αριδαια ,άρχισαν οι εκδηλώσεις για την επετειο της απελευθέρωσης της Αριδαίας. Τον Αρχιεπίσκοπο  Αθηνών και  πάσης Ελλάδος  κ. Ιερώνυμο που δεν ηρθε λόγω ξαφνικής ασθενείας εκπροσωπεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας -Ναούσης και Καμπανίας κ Παντελεημων . Συμμετέχουν ακόμ α άλλοι 10 Μητροπολίτες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ


Όπως είναι γνωστό, ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στις 4/10/2010 υπόμνημα στη Βουλή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου

Τα ποντιακά τραγούδια δεν πληρώνουν την ΑΕΠΙ

 

Αθώο έκρινε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, που αρνήθηκε να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) για τα ποντιακά τραγούδια που αναμεταδίδονται από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομοσπονδίας.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ο ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΥΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ  δε πρόκειται να παραστεί στις εκδηλώσεις για την πανύγυρι του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου  και την επέτειο της απελευθέρωσης της Αριδαίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πασης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος λόγω ασθενείας σύμφωνα με πηγή από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα ισχύει κανονικά.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 -ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας είναι το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Ζέρζη. Τότε περιλάμβανε 32 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους. Μετά τις εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχικά αλλά και αργότερα υποψήφιοι διαχώρισαν την θέση τους και βρέθηκαν απέναντι από τον συνδυασμό τους.
Υπάρχουν όμως και αυτοί

(3)