Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Παντού ο Φούχτελ





Στην επικαιρότητα ξαναβρέθηκε  και πάλι μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Επίσκεψη μαθητών του 3ου Δημ . Σχολείου Αριδαίας στο Δημαρχείο




Τη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 επισκέφθηκαν το Δημαρχείο μαθητές της Γ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Αγκαλιάζει την Αλμωπία η AGRIFREDA










Αθόρυβα , δημιουργικά  και με αγάπη για όσα δημιουργεί η AGRIFREDA δραστηριοποιείται στην Αλμωπία εδώ και 12 περίπου χρόνια. Χρόνο με τον χρόνο κατέκτησε δικαιολογημένα την εμπιστοσύνη όλων . Στις εγκαταστάσεις της έξω από την ΄Αψαλο στον δρόμο προς την Πολυκάρπη ,εργάζονται περίπου 60 άνθρωποι σε μόνιμη βάση .

Αναίρεση της καταδίκης Ψωμιάδη ζητεί εκ νέου ο αντιεισαγγελέας του ΑΠ




Να αναιρεθεί για δεύτερη φορά -μέσα σε 10 μήνες- η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη... για το γνωστό πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων πρότεινε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας.

Κράτος επιχειρηματίας. Γιατί όχι;




Γράφει ο Μάνος   Δ. Ασβεστόπουλος

Επιστολή Ιορδάνη Τζαμτζή στον Πρωθυπουργό για να μην κλείσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά»




 

Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, εκτός από την παρέμβαση του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Πάνο,  εκτιμώντας τη σοβαρότητα του θέματος για την κοινωνία των Γιαννιτσών απευθύνθηκε και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό με επιστολή του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ασφαλτοστρώσεις στην Αλμωπία



 






Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο «Συντήρηση Ασφαλτοτάπητα Έδρας και Τοπικών Κοινοτήτων» στο Δήμο Αλμωπίας.

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στην εκδήλωση για τη μουσειακή εκπαίδευση εφήβων





Στην εναρκτήρια ενημερωτική εκδήλωση του ευρωπαϊκού προγράμματος REGIO  με θέμα «Μουσειακή Εκπαίδευση για εφήβους» συμμετείχε σήμερα το πρωί (11/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας






Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας



Αναβλήθηκε  για σήμερα Πέμπτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας

Σύλληψη 24χρονου στην ΄Εδεσσα για ναρκωτικά



Συνελήφθη χθες (10.10.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στην Έδεσσα για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.



 


Συνελήφθη χθες (10.10.2012) το μεσημέρι, στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός 57 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

(3)