Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αγκαλιάζει την Αλμωπία η AGRIFREDA










Αθόρυβα , δημιουργικά  και με αγάπη για όσα δημιουργεί η AGRIFREDA δραστηριοποιείται στην Αλμωπία εδώ και 12 περίπου χρόνια. Χρόνο με τον χρόνο κατέκτησε δικαιολογημένα την εμπιστοσύνη όλων . Στις εγκαταστάσεις της έξω από την ΄Αψαλο στον δρόμο προς την Πολυκάρπη ,εργάζονται περίπου 60 άνθρωποι σε μόνιμη βάση .
  Γεγονός ασφαλώς πολύ σημαντικό, καθώς είναι από τις λίγες βιομηχανίες πλέον  στη περιοχή ,που εξασφαλίζει εργασία, μετά το κλείσιμο πολλών βιομηχανιών και βιοτεχνιών στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας. Ταυτόχρονα απορροφά σημαντικές ποσότητες αγροτικών  προϊόντων . Τελευταία μάλιστα επιχειρεί να πείσει τους αγρότες της περιοχής να καλλιεργήσουν  προϊόντα  για τα οποία εγγυάται την απορρόφησή τους.
H περιοχή βέβαια φημίζεται για πλούσια αγροτική δραστηριότητα σε περίμετρο 20 χλμ. Η ζώνη αυτή είναι γνωστή για την δυνατότητα παραγωγής της σε ποικίλα προϊόντα όπως κεράσια (τραγανά, γαλανά), κάστανα, ροδάκινα, βερίκοκα, πατάτες, σπανάκι, πράσα και πολλά άλλα.
Η εταιρία ασχολείται με την μεταποίηση – επεξεργασία σε  μία μεγάλη ποικιλία φρούτων , οπωροκηπευτικών   και γενικά αγροτικών προϊόντων και την εμπορία τους.
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να αποτελεί την μοναδική για την Ελληνική επικράτεια, εταιρία επεξεργασίας κάστανων, μία παραγωγική διαδικασία ιδιαίτερα εξειδικευμένη.
Παράλληλα δραστηριοποιείται σε τα οποία επεξεργάζεται και μεταποιεί .
Η εταιρία πέραν των δραστηριοτήτων της στον Ελληνικό χώρο πραγματοποιεί συνεργασίες σε επίπεδο εισαγωγών με εταιρίες από την Βουλγαρία, Τουρκία και Ιταλία και παράλληλα πραγματοποιεί εξαγωγές σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Σαουδική Αραβία.
Παράγε μεταξύ άλλων:
Κατεψυγμένα λαχανικά
Κατεψυγμένα λαχανικά για CATERING
Κατεψυγμένα φρούτα
Έτοιμα φαγητά -Μείγματα
Κατεψυγμένους πουρέδες φρούτων
Κατεψυγμένα λαχανικά για προϊόντα Ζύμης-σφολιάτας
Ζελέ επικάλυψης
Φρούτα σε ζελέ
Φρούτα σε ζελέ EXTRA
FILLING-γεμίσεις ψησίματος
Μermelade Ζαχαροπλαστικής -Γεμίσεις
Μermelade-Ψησίματος
Μermelade Ξενοδοχείου κομμάτια φρούτο
ΠΡΑΛΙΝΑ-ΚΟΒΕΡ
ΦΡΟΥΙ ΓΛΑΣΣΕ
Γλυκά κουταλιού
Γλυκά κουταλιού EXTRA
Φρούτα Γλασέ-στραγγισμένα
Κάστανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)