Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ξαφνικό αίτημα συνάντησης υποψήφιου Συμπαραστάτη του Δημότη με τον Δήμαρχο Αλμωπίας



ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ερωτηματικά προκαλεί το ξαφνικό αίτημα που φέρεται να υπέβαλλε τη Δευτέρα στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας, γνωστό πρόσωπο της Αριδαίας ,που ήταν υποψήφιος Συμπαραστάτης του Δημότη επί θητείας Δημήτρη Πασόη,αλλά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την περίοδο αυτή, χωρίς ωστόσο να θέσει υποψηφιότητα , στη μοναδική άκαρπη διαδικασία που έγινε. .

Συναντήσεις στο Λουτράκι για ανεξάρτητο Δήμο.



Μετά τις γιορτές αναμένεται να γίνει η πρώτη οργανωμένη συνάντηση φορέων και κατοίκων του Λουτρακίου , προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της δημιουργίας ανεξάρτητου Δήμου. Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την επανεξέταση του «Καλλικράτη» και τη δημιουργία νέων Δήμων , έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις  στο Λουτράκι  για την προοπτική ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Αριδαιώτης ο πλανόδιος καστανάς που συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη



Από την Αριδαία είναι ο πλανόδιος καστανάς που συνέλαβαν με επεισοδιακό τρόπο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη με άνωθεν εντολή για να αποκατασταθεί επιτέλους η νομιμότητα στη χώρα.


Γιάννης Σηφάκης: Δεν καταργείται το επίδομα απομακρυσμένης παραμεθόριας περιοχής για την Πέλλα



.
 Μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο υπουργό και τις ουσιαστικές αιτιάσεις (τις οποίες αποδέχτηκε ο υπουργός) θα κατατεθεί τροπολογία με την οποία δεν θα καταργηθεί το επίδομα απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών για τους υπαλλήλους των νομών Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών

Χρηματοδότηση για τη μετεγκατάσταση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας



 


Σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης  τη Δευτέρα  με τον Υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αποφασίστηκε η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας

Βεζύρηδες στη θέση του Βεζύρη




Η φεουδαρχική νοοτροπία συνεργατών του Δημάρχου Αλμωπίας δεν αποκλείεται να τον βάλλει σε πειθαρχικές  περιπέτειες .

Επιτέλους Δικαιοσύνη


Η ώρα η καλή

Καλή

Στην επιτροπή της βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα


Με την διαδικασία του κατεπείγοντος εισάγεται σήμερα, Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ.

Ένα τυχερό δελτίο κέρδισε τα 15,5 εκατ.ευρώ...

Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 έκαστος...

(3)