Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στο πλευρό του Δήμου ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας



  Την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Νικολαϊδης, και εκ μέρους της επιτροπής Παιδείας του Δήμου οι κ. Μάκης Δεμερτζίδης και Τάσος Χρήστου.

Νεκρός 60χρονος Εδεσσαίος στα Λουτρά Πόζαρ




60χρονος άνδρας  από την Έδεσσα, άφησε την τελευταία του πνοή στα Λουτρά Πόζαρ. Μαζί με φίλους του είχε κάνει πεζοπορία  και στην συνέχεια μπάνιο στα Λουτρά.  Ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρωτοσέλιδο γεγονοτων


Φεύγε η ΔΟΥ Αριδαίας ,μένει των Γιαννιτσών




Αυτό  καιν είναι κοροϊδία για την Αλμωπία.
Παραμένει η ΔΥΟ Γιαννιτσών ,ενώ αυτή της Αριδαίας που εξυπηρετεί πολύ κόσμο φεύγει . Η απουσία φωνής από την Αλμωπία στη βουλή φαίνεται πως έχει πλέον μόνο αρνητικές συνέπειες για τη περιοχή .

«Παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών»



Επίσημη διαβεβαίωση στον Γιώργο Καρασμάνη:

Υπάρχουν και κάτοικοι της Πέλλας στις λίστες με τα χρήματα στο εξωτερικό;




΄Ολο και εντείνονται οι φήμες ότι στη περιβόητη λίστα με τις καταθέσεις στο εξωτερικό περιλαμβάνονται και κάτοικοι της Πέλλας. Με τόση έκταση που πήρε το θέμα ,φυσικό είναι να κυκλοφορεί ο καθένας ότι θέλει . Πρόσωπα πάντως που δηλώνουν γνώστες της κατάστασης υπάρχουν αρκετά ονόματα και από τη Πέλλα που «φυγάδευσαν « τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Επαναλειτουργία παιδικού σταθμού Αγίου Αθανασίου





Λειτουργεί ξανά, μετά από τέσσερα χρόνια, ο Παιδικός Σταθμός του Αγίου Αθανασίου, που είναι ήδη στελεχωμένος με παιδαγωγό και καθαρίστρια και για την τρέχουσα σχολική χρονιά θα εξυπηρετεί 15 νήπια και τις οικογένειές τους.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΗ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ!»



 
Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ευάγγελο Μπαλτάκο, έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ




 
<<Μέσα στον Οκτώβρη, οφείλετε να δημοπρατήσετε το μεγάλο οδικό έργο για
το Νομό μας>>

Για την επιστροφή φόρου του πετρελαίου θέρμανσης



Επιστολή με το αίτημα για αλλαγή του περιεχομένου της απόφασης για την επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης έστειλε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, στους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών. Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Έδεσσας εξηγεί ότι η ανακοίνωση

8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ



«90 Χρόνια Πυρρίχιος Δρόμος» με την υπογραφή του Κώστα Γαβρά
                                              «Ανθεί και φέρει κι άλλο»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ




Tο Κ.Π. “Όραμα” διοργανώνει σε συνεργασία με ομάδα εθελοντριών μαιών σεμινάριο ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης για εγκύους.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Η τελετή υπογραφής της Συμφωνίας υλοποίησης της πιλοτικής φάσης των προγραμμάτων μεταφοράς τεχνογνωσίας μεταξύ των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της Βάδης- Βιρτεμβέργης και της Θεσσαλίας, της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο του Λαγκαδά.

Δ. Γιάννου :Απαράδεκτες οι παραιτήσεις γυναικολόγων του νοσοκομείου Γιαννιτσών



 
Επανέρχομαι στο θέμα της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας, διότι έχει εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα χωρίς να υπάρχει λόγος. Επειδή παρακολουθώ το πρόβλημα από τη γέννησή του είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να είχε ήδη λυθεί.

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δεν θα κλείσουν οι Γυναικολογικές – Μαιευτικές Κλινικές στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών & Έδεσσας»





  Παρέμβαση έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας κ. Νάνο Παναγιώτη σχετικά με την λειτουργία των Γυναικολογικών – Μαιευτικών Κλινικών στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας.

ΓΙΟΡΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΗΦΗ ΕΔΕΣΣΑΣ



                               






              Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων διοργανώθηκε τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - που λειτουργεί

Αθέτηση δεσμεύσεων καταγγέλλει η ΕΝ. Π.Ε.




 
Την αθέτηση των δεσμεύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών καταγγέλλει με σημερινή του απόφαση το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

(3)