Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΜΥΚΟΝΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨



ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING
ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ωμές παραβάσεις





                                      
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

Παράνομες εργασίες διαπιστώνει στον Δήμο Αλμωπίας ο Συμπαραστάτης του Δημότη



Επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , ότι το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη διαπιστώνει μη νόμιμες εργασίες στον Δήμο Αλμωπίας . Ζητά μάλιστα να ανακληθούν οι σχετικές αποφάσεις .

Συγκέντρωση παικτών Εθνικού Αριδαίας τη Κυριακή



    Την Κυριακή,  22-7-2012 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών,

To Σπάσιμο και το Μπούρλιασμα ή Βελόνιασμα του καπνού.



Γράφει ο Γιώργος Στρέπκος

Δημόσια κλήρωση για την κατανομή των λαϊκών κατοικιών της Αριδαίας στους δικαιούχους





Ένα χρονίζων πρόβλημα συζητήθηκε, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη κ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ,Σ .Αλμωπίας




Για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 20.00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ




Νέα διοίκηση στην Δόξα Μελισσίου με επαγγελματική φιλοσοφία.
Οι νέα διοίκηση αποτελείται:

Την Κυριακή η προετοιμασία του Μακεδονικού ΄Ιδας



Μεθαύριο  Κυριακή στις 20:30  αρχίζει η προετοιμασία του Μακεδονικού Ίδας,κάτω υπό την επίβλεψη του  προπονητή Πέτρου Παπαπέτρου.

Πρόγραμμα εξαγωγών


Το Επιμελητήριο Πέλλας σε συνεργασία με Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδος και Επιμελητήρια της Ελλάδος υπέβαλε το πρόγραμμα «Eurofresh Fruits – Προώθηση φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα», το οποίο και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Αγροτικό Πετρέλαιο»





Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχετικά με το αγροτικό πετρέλαιο και τη διακίνηση των πετρελαιοειδών.

Καλομελέτα και ...έρχεται


 Με τη πέννα και το μάτι του Γιώργου Μπίνου


ΦΗΜΕΣ
Με την έλευση του Δημήτρη Λαφαζανίδη από την Αμερική θα λυθεί ο γρίφος για το που θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Κάποιες φήμες λένε ότι αλλάζει στρατόπεδο για να κατηφορίσει προς την …Καρατζόβα κάποιες άλλες πάλι λένε ότι οι Εδεσσαίοι θέλουν και θα τον κρατήσουν με νύχια και με δόντια. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…

Τον άλλο μήνα η προετοιμασία του Εθνικού Γιαννιτσών





Tο  «πάντρεμα» της εμπειρίας των παλαιότερων με τον ενθουσιασμό των νέων είναι ο στόχος του Εθνικού Γιαννιτσών , προκειμένου να συνδυαστεί η ουσία και το θέαμα,σύμφωνα με τον πρόεδρο Λάκη Βασιλειάδη .

. Συνελήφθη 38χρονος για ναρκωτικά στην Έδεσσα



Συνελήφθη χθες (18.07.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Φεστιβαλ στο Πόζαρ

Προς παραίτηση ο Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας

Στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης .

Επέστρεψε στα καθήκοντά του Ο Ν.Παρούτογλου



Κανονικά επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας ,ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτησή του .Προηγήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο. Για το θέμα δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ανακοίνωση

«Το παιχνίδι της τραπεζικής διαπλοκής καλά κρατεί.





ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

Έτοιμοι για όλα δηλώνουν οι ταξιτζήδες



Αν η νέα κυβέρνηση επιχειρήσει να τροποποιήσει τον «νόμο Βορίδη» για τα ταξί, τότε δεν αποκλείεται η χώρα να ξαναζήσει τα θλιβερά γεγονότα του περσινού καλοκαιριού, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον τουρισμό και την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 19-7-2012

(3)