Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δημήτρης Γιάννου: «Αιτία πολέμου η ενδεχόμενη απομάκρυνση υπηρεσιών από την Έδεσσα»



Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου με εκπροσώπους των εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. και την Κτηματική Υπηρεσία Έδεσσας.

Μελίσσι - Πέλλα (0-2)1-5



  Απόλυτα πετυχημένο το επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Γυριχίδη στον πάγκο της Πέλλας, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε σα σίφουνας από το Μελίσσι με 1-5 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα και όμορφο ποδόσφαιρο.

ΚΥΠΕΛΛΟ :Νίκησαν όλοι οι φιλοξενούμενοι





Μέρα των φιλοξενούμενων η σημερινή γα την προημιτελική φάση  του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Αλλαγές αντιδημάρχων στον Δήμο Αλμωπίας



Τη μέρα που συμπλήρωσε δύο χρόνια από την νίκη των εκλογών ,επέλεξε να κάνει τις αλλαγές των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης . Πριν από λίγο στη συγκέντρωση του Συνδυασμού ανακοίνωσε τις Αλλαγές που είναι

Το πουλάκι τσίου στο Δημαρχείο Αλμωπίας.



Κυκλοφορεί έντονα στο Δημαρχείο στην Αριδαία. Ποιος είναι το πουλάκι ΤΣΙΟΥ ;

Η εξέλιξη των Αγώνων κυπέλλου



Παιχνίδια για την προημιτελική φάση του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας διεξάγοντα αυτή την ώρα .

Τι είναι το άθλημα του orienteering (αγώνισμα προσανατολισμού);




Το orienteering είναι ένα δημοφιλές άθλημα στην Ευρώπη, στο οποίο νέοι και ενήλικες προκαλούνται να βρουν συγκεκριμένα σημεία σε όμορφες γεωγραφικές περιοχές.

«ΟΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΛΔΟΥ»




Κυριακή  18 Νοεμβρίου 2012, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό

Ημερίδα με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία της Βιώσιμης Γεωργίας». στη Σκύδρα



Η Ελληνική Εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) - Παράρτημα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνουν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στις 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας ημερίδα με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία της Βιώσιμης Γεωργίας».

Πληρώνονται οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και συνεχίζει ομαλά η διαδικασία καταγραφής πορισμάτων του ΕΛΓΑ »



 
«

  Παρέμβαση στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ώστε να επισπευτεί η διαδικασία καταγραφής των πορισμάτων σε διάφορες περιοχές του νομού Πέλλας για ζημιές που έχουν προέλθει από παγετό, χαλάζι και άλλα αίτια.

Δύο χρόνια από την νίκη του Συνδυασμού του Δ. Πασόη




Δύο χρόνια από την νίκη των δημοτικών εκλογών  γιορτάζει σήμερα ο Συνδυασμός του Δημάρχου Αλμωπίας  Δημήτρη Πασόη . Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνάντηση συμβούλων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων .



Στη Θεσσαλονίκη η γιορτή του Erasmus





Την περασμένη άνοιξη ήρθαν και στο Λουτράκι 

Συνάντηση με τους καθηγητές του Λυκείου και του Γυμνασίου του Εξαπλατάνου για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.


Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Νικολαΐδη,

Αγώνες κυπέλλου σήμερα Τετάρτη



Παιχνίδια για την προημιτελική φάση του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας διεξάγοντα σήμερα Τετάρτη 14-11-2012 στις 14.30. Τα ζευγάρια είναι

Μεγάλες προοπτικές για το κάστανο







Πολλοί καστανοπαραγωγοί από διάφορες περιοχές της Αλμωπίας ,αλλά και γεωπόνοι παρακολούθησαν την χθεσινή ημερίδα στην Όρμα που αφορούσε το κάστανο .

(3)