Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συμμετοχή του Συλλόγου Προμάχων στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις Πρέσπες




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού & Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα συμμετέχει στο σημαντικότερο όλων συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις Πρέσπες και θα διαθέσει ένα λεωφορείο με κόστος ανά επιβάτη τα 10€.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ


 

Με την αθλητική χρόνια να φτάνει στο τέλος της ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει ότι, η γιορτή της

Χαλασμός Κυρίου στην Αλμωπία από καταιγίδα




Τόννοι νερού έπεσαν στην Αλμωπία .

Δεν ισχύει τίποτα για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας;



Σε ποιο νόμο το βρήκε αυτό η ΔΕΥΑ Αλμωπίας; Επιτέλους σταματήστε να παρανομείτε. Επιτέλους η αντιπολίτευση να προστατεύσει τους δημότες από τέτοια φαινόμενα






Το βιολί της συνεχίζει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τα πάντα. Πόσο μάλλον τις προτάσεις του συνήγορου του πολίτη.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για το έργο ανάπλασης – αποκατάστασης της Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών προϋπολογισμού 50.000,00 €






Με την υπ’ αριθ. 112/2018 απόφαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στον Δήμο Πέλλας και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών για την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης – αποκατάστασης Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών. Το έργο έχει προϋπολογισμό 50.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

30η Πανελλήνια Συνάντηση των Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων


 





Η 30η  Πανελλήνια Συνάντηση 

58 χρόνια ιστορίας – 58 χρόνια Εδεσσαϊκός


 
Σαν σήμερα ακριβώς πριν 58 χρόνια συγχωνεύθηκαν οι 3 ομάδες της πόλης (Άρης,Ηρακλής και Εθνικός) δημιουργώντας τον Εδεσσαϊκό.

(3)