Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Πέντε προτάσεις της Διεπαγγελματικής Βάμβακος στους βαμβακοπαραγωγούς

 

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος, αποτελούμενη από Βαμβακοπαραγωγούς και Εκκοκκιστές

Οι αγώνες της Τετάρτης στην ΕΠΣ Πέλλας ζωντανά στις 16.30



Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη των σημερινών αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας στις  16.30 .




ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 


χορηγία 


 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.

















Ευχές από τον Συνδυασμό του Δ. Πασόη


Γ. Καρασμάνης : Η αναλγησία της κυβέρνησης για τους τευτλοπαραγωγούς στο έπακρο Καμία αναφορά για εμπάργκο και ομάδα παραγώγων «Αθηνά»




         

Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση :

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για παραβάσεις μόνο παράνομης στάθμευσης




Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα 4 Απριλίου 2018, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις, ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Ο Διοικητής και το προσωπικό της

Π.Υ. Αριδαίας σας εύχονται

Καλό Πάσχα.
Το άγιο Φως της Ανάστασης ,
ας φωτίσει τις ψυχές
και τις ζωές όλων μας.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας σας προσκαλεί σε έναν αγώνα μπάσκετ διαφορετικό από τους άλλους, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο κυλικείο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας για τη βοήθεια των παιδιών που έχουν οικονομική ανάγκη.


Στο γήπεδο θα κοντραριστεί μια ομάδα που θα αποτελείται από φίλους του προέδρου του ΦΟΑ (Drink Team) με αντίπαλο την αντρική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας. Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια 3on3, στα οποία θα παίξουν οι αθλητές των ακαδημιών του ΦΟΑ με αντίπαλους τους μπαμπάδες τους!
Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι οι Unboxholics, που θα ξεδιπλώσουν το μπασκετικό τους ταλέντο και όχι μόνο, υπό τη μουσική του DJ Δημήτρη Κεχαγιά!
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν κομισάριος της FIBA κ. Γιώργος Τανατζής, ο διατητής Α1 κ. Σταύρος Ταρενίδης και ο διαιτητής Γ’ εθνικής κ. Γιώργος Καραμανλής.
Σας περιμένουμε όλους σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ...
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Γιάννης Σηφάκης Αίτημα βουλευτών και αγροτών για συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη


Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη ανακοινώνεται ότι οι βουλευτές Πέλλας, Ημαθίας και Κοζάνης υπέβαλαν κοινό αίτημα προς τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη για συνάντηση μαζί του μαζί με την Διεπαγγελματική πυρηνοκάρπων και ολιγομελή ομάδα ροδακινοπαραγωγών για την εισοδηματική ενίσχυση στο επιτραπέζιο ροδάκινο

Επισυνάπτεται το αίτημα :

Ο κ. Γιώργος ( της κ. Όλγας) ξέρει

Άσχετο,

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Θ. Τζάκρη

Ούτε μια δεκάδ μαζί με τους συνεργάτες της δεν κατάφερε να μαζέψει η Θ. Τζάκρη, ΄πως φαίνεται και στη φωτογραφία που έστειλε η ίδια


ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ της ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ






       Με μια πανέμορφη εκδήλωση, το Σάββατο 31 Μάρτη, η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών (μέλος της  ΟΓΕ) τίμησε την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μέρα που έχει βαθιά τις ρίζες της στην ιστορία του εργατικού κινήματος.

(3)