Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ




Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010,  ο Ε.Ο.Σ. Γιαννιτσών διοργάνωσε ορειβατική ανάβαση στο Καταφύγι, την πατρίδα του Αλέξη Ζορμπά, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 m, πάνω από το Βελβεντό Κοζάνης.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ

ΜΕΤΑ από ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Πολυκάρπη , ο τοπικός Πολυκαρπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Θύελλα Σαρακηνών .(Φωτογραφία)

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ τρακτέρ σε αγροτοδασική περιοχή της Ορμας πριν από λίγο . Επί τόπου μετέβη ασθενοφόρο, αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής και ατυνομικοί. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορές ο οδηγός του τραυματίστηκε βαριά.
Νεώτερες πληροφορίες φέρουν τον οδηγό του τρακτερ τραυματίστηκε σχετικά ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΄Εδεσσας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ


ΣΤΑ σημερινά παιχνίδια της Δ  Εθμικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας καλεί σε συνέλευση την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις
19:00μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Σκύδρας με θέματα:

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΠΟΡΕΙΣ"

Τετάρτη 24 / 10 και ώρα 10.30 το βραδυ θα μεταδοθεί η τηλεοπτική εκπομπή "Μπορείς" με τον Dr. Δημήτρη Κίμογλου.Θέμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παχυσαρκία Η εκπομπή μεταδίδεται μονο μέσα από το internet στο http://www.northtv.eu/

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΜΗΝΥΣΗ κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ κατέθεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταυρος Τουφεγγόπουλος,επειδή δημοσιευσαν τις απόψεις του επικεφαλής της παράταξης ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δημοτικού συμβούλου Εξαπλατάνου  Παράσχου Τσάνταλη και συμβούλων του

(3)