Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΠΕΣΔΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



                Το θέμα της υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) στην Κεντρική Μακεδονία συζητήθηκε  τη Πέμπτη   8 Μαρτίου 2012 κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ομολογία βόμβα εργολάβου :Δεν έριξε ούτε ένα πετραδάκι στους δρόμουςε



Ποτέ δεν  έριξα χαλίκια
Τα  λεφτά  τα   έδωσα για να πληρωθούν υποτίθεται εργαζόμενοι

Τιμητική διάκριση του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Αθήνας



 
   Από 1 έως 7 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας (7th Athens ANIMFEST). Στο φετινό φεστιβάλ διαγωνίστηκαν 79 μικρού μήκους ταινίες animation, 60 σπουδαστικές ταινίες animation, 19 ελληνικές ταινίες animation και 21 μικρού μήκους ταινίες animation (Πανόραμα).

Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης Αμπελώνων






Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής -Τμήμα Γιαννιτσών γίνεται γνωστό ότι όσοι αμπελοκαλλιεργητές επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης Αμπελώνων,

Ξανά στους δρόμους το ΠΑΜΕ Ν.Πέλλας . Στον ΟΑΕΔ Εδεσσας & Γιαννιτσών ενάντια στη περικοπή του επιδόματος ανεργίας



 
       Το ΠΑΜΕ Ν.Πέλλας , μετά τις κινητοποιήσεις του την προηγούμενη βδομάδα ενάντια στο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου σε Αριδαία , Έδεσσα , Σκύδρα και Γιαννιτσά ξαναβρέθηκε αγωνιστικά στους δρόμους .

Την δύναμη της τέχνης παρουσιάζουν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας


   Το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας προσκαλεί και φέτος παλιούς και νέους μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, ολόκληρη την τοπική κοινωνία, σε μια βραδιά πολιτισμού. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και  ώρα 20:30 μ.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Προσφυγές κατά των πρόχειρων διαγωνισμών στα Λουτρά





Προσφυγή κατά των πρόχειρων διαγωνισμών   που έκανε η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ για προμήθειες κατάθεσε επαγγελματίας ,

καλομελέτα κι ερχεται ...

΄Οσα (κατα)γράφει ο  Γ. Μπίνος

Ο λάκκος και η φάβα



Γράφει ο Γιώργος Παπαντωνίου

   Ξαφνικά άνθισαν τα χαμόγελα στα χείλη των εταίρων Ευρωπαίων απέναντί μας.

Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Οι φίλοι της παράδοσης




  Το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση στις 26 / 03 / 2012 ημέρα Δευτέρα ώρα 18,00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας

Αλμωπός - Καλύβια 2-1



Λύτρωση στις καθυστερήσεις

Αδυνατεί να συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή Αλμωπίας



Δυο φορές άλλαξε η ώρα της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας με αποτέλεσμα να μην συνεδριάσει τελικά , χθες,. Τελικά μετατέθηκε για σήμερα , αλλά είναι αμφίβολο αν θα ισχύσει η ώρα που ορίστηκε  ή αν  θα υπάρξει  απαρτία .

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ :



«Δεν έκανα κανένα έργο»

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Μηνιαίος απολογισμός Φεβρουαρίου 2012 στα θέματα Οδικής Ασφάλειας





Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.  Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

(3)