Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τιμητική διάκριση του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Αθήνας



 
   Από 1 έως 7 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας (7th Athens ANIMFEST). Στο φετινό φεστιβάλ διαγωνίστηκαν 79 μικρού μήκους ταινίες animation, 60 σπουδαστικές ταινίες animation, 19 ελληνικές ταινίες animation και 21 μικρού μήκους ταινίες animation (Πανόραμα).

   Το  2ο Γυμνάσιο Αριδαίας πήρε μέρος στον διαγωνισμό με το animation «Ο λύκος και η λαγουδίνα», με το οποίο απέσπασε και τιμητική διάκριση.
Βασισμένο σε ρουμάνικο παραμύθι, το animation «Ο λύκος και η λαγουδίνα» είναι δημιουργία της πολιτιστικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας κατά το σχολικό έτος 2010-11. Η επιμέλεια ανήκει στην καθηγήτρια των εικαστικών κ. Βλαχοπούλου Άρτεμις, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών: της κ. Τόμα-Παπαδοπούλου Μαριάννας  και του κ. Δουβλετή Χαράλαμπου.
Τα σχέδια επιμελήθηκαν οι μαθητές: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΤΟΠΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΤΑ  ΦΕΡΑΤΙ, ΚΕΛΛΥ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι μαθητές: ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΪΛΑΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΟΓΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΤΟΠΚΑΣ.
Στο μοντάζ βοήθησε η μαθήτρια ΚΑΪΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.
Ακούστηκαν οι φωνές των μαθητών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΠΚΑΣ και ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΪΛΑΡΗ.
Επίσης συμμετείχαν οι μαθήτριες: ΑΝΝΑ ΤΣΕΧΙΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΙΔΑ, ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ, ΑΝΝΑ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)