Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αλμωπός - Καλύβια 2-1



Λύτρωση στις καθυστερήσεις


Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Αλμωπό, με γκολ του Τσαουσίδη, αφού παρά το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά, η μπάλα δεν περνούσε με τίποτα για δεύτερη φορά τη γραμμή της εστίας των Καλυβίων. Η ομάδα της Αλμωπίας είχε από την αρχή του παιχνιδιού εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και με όμορφους συνδυασμούς πλησίαζε την περιοχή των φιλοξενούμενων. Από έναν τέτοιο συνδυασμό προήλθε και το πρώτο γκολ του Αλμωπού, στο δέκατο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν η μπάλα κατέληξε στον Βοτάρη, που βρέθηκε στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα των Καλυβίων. Η αντίδραση της ομάδας των Καλυβίων ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό με μία αντεπίθεση ο Παλάνης βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με τεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χρήστου, για να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι παίκτες του Αλμωπού δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και συνέχισαν στον ίδιο καλό ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, απειλώντας συχνά την εστία των Καλυβίων κυρίως με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να την παραβιάσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλύβια αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο επιδιώκοντας την ισοπαλία και ο αγώνας μεταφέρθηκε ολοκληρωτικά στο μισό γήπεδο. Η ομάδα του Αλμωπού με υπομονή στο παιχνίδι της προσπαθούσε να πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Τσαουσίδης είχε άλλη άποψη και με μία φωτοβολίδα από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, του ανήμπορου να αντιδράσει, τερματοφύλακα των Καλυβίων, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στον Αλμωπό.
Το φιλμ του αγώνα:
10' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αλμωπό με τον Βοτάρη που με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των Καλυβίων.
11' Γκολ 1-1 για τα Καλύβια με τον Παλάνη που βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με τεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χρήστου.
15' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Καλυβίων με διπλή προσπάθεια.
19' σέντρα ακριβείας από τον Μιχαηλίδη για τον Ε. Θωμά, που από το σημείο το πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Καλυβίων.
27' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου που βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.
34' δυνατό συρτό σουτ του Τσαουσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Καλυβίων.
44' δυνατό σουτ του Ν. Παπαδόπουλου από τη γωνία της μικρής περιοχής, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45' συνδυασμός του Μιχαηλίδη με τον Βοτάρη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι και να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
52' εκτέλεση φάουλ από τον Πανταζή κοντά στο κόρνερ, βρήκε τον Βοτάρη μόνου του στο πέναλτι που έπιασε μονοκόμματο σουτ, με τους αμυντικούς των Καλυβίων να αποκρούουν πάνω στη γραμμή.
57' σέντρα του Ν. Παπαδόπουλου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Βοτάρη, το σουτ του οποίου ενώ είχε κατεύθυνση προς την εστία, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
60' αλλεπάλληλα σουτ από Τσαουσίδη και Ν. Παπαδόπουλο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει συνεχώς σε αμυντικούς των Καλυβίων και να καταλήγει κόρνερ.
89' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή και πλάγια, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
90+ ΓΚΟΛ 2-1 για τον Αλμωπό με μία φωτοβολίδα του Τσαουσίδη από το ύψος του πέναλτι που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Μιχαηλίδη και ασίστ του Ν. Παπαδόπουλου.
Διαιτητής: Θεολόγου, Βοηθοί: Χαραμίδης, Συρώκας.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Τσιμτσιρίδης) : Χρήστου, Μπογδάνης, Σαμαράς (49' Πανταζής), Παπαδόπουλος Ι., Μιχαηλίδης, Βοτάρης, Κανωτίδης (64' Τσόλκας),

1 σχόλιο:

  1. όλο κάτω έπεφταν οι φιλοξενούμενοι με το παραμικρό.Γκολάρα ο Βοτάρης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)