Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαιρετική εμφάνιση του Συλλόγου Σαρακηνών




 

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Συλλόγου Σαρακηνών με το Εφηβικό Τμήμα στην Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Μεγαπλατάνου, που  πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΕΔΕΣΣΑΣ για ΜΑΧΕΣ του ΕΛΑΣ στο ΜΟΥΧΑΡΕΜ-ΧΑΝΙ







      Το Παράρτημα Έδεσσας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ πραγματοποίησε και φέτυος με μεγάλη συμμετοχή κόσμου την Εκδήλωση Μνήμης για τους ηρωι-κούς νεκρούς των νικηφόρων αντιφασιστικών μαχών του 30ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ

Συνεχίζονται οι αγωγές κατά του Δήμου Αλμωπίας



Τελειωμό δεν έχουν οι αγωγές κατά του Δήμου Αλμωπίας κυρίως από εργολάβους οι οποίοι διεκδικούν χρήματα για έργα που έκαναν πριν αρκετά χρόνια. Η Οικονομική επιτροπή ασχολήθηκε τη Δευτέρα με πολλές τέτοιες περιπτώσεις ορίζοντας δικηγόρους για να ασκήσουν τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα.

Παραμένουν οι όροι Δημοπράτησης του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας



 Με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής (κατά ψήφισε ο Νίκος Αποστολίδης)

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



 

Συνεδριάζει τη Παρασκευή Παρασκευή  το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας στις   19:00΄   (7:00 μ.μ.),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Απόφαση-σταθμός για τους υπερχρεωμένους



Απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης «μπλόκαρε» πλειστηριασμό ακινήτου πρώην εμπόρου από ιδιωτική εταιρεία, στην οποία έχει χρέη ύψους 80.000 ευρώ.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή του πλειστηριασμού έχοντας ως δεδομένο ότι ο οφειλέτης προσέφυγε στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, στρεφόμενος και κατά της ιδιωτικής εταιρείας -παρ’ ότι δεν είναι τράπεζα!

Ανακοίνωση- Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία









ΟΛΟΙ  &  ΟΛΕΣ στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ με το ΠΑΜΕ , τη ΠΑΣΥ , τη ΠΑΣΕΒΕ

Δεν αποκλείεται παραίτηση του προέδρου του Αλμωπού



Τίποτα δεν αποκλείεται στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αλμωπού.

Eναρξη λειτουργίας Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Έδεσσας.



 




Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο και 30 άλλες πόλεις της Ελλάδας, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Έδεσσας.

Επιστολή Φώτη Σιώπη




 

Κύριε αξιοπρεπής Δήμαρχε

Αποφασίζουν για του όρους δημοπράτησης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας




 Ο καθορισμός όρων δημοπράτησης του υποέργου 1 με τίτλο «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού», περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στη σημερινή  συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας στις 2  το μεσημέρι .


Συνελήφθη Αλβανός στο ΄Ασπρο




Συνελήφθη τη Κυριακή  (23.09.2012) το πρωί, στο Άσπρο Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας,

Κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αλμωπού





Συνεδριάζει το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Αλμωπού. Η συνεδρίαση θεωρείται κρίσιμη ,καθώς αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση πολλά θέματα.

Απεργούν τα ΜΜΕ




Απεργούν σήμερα οι Δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ .Για  τον λόγο αυτό δεν μεταδίδονται δημοσιογραφικές εκπομπές. Δημοσιογραφικές εκπομπές δεν μεταδίδονται και από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

(3)