Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ανδρας παρέδωσε το μωρό του στη ΔΟΥ Ρόδου...

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Τέλεση αγιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τη νέα περίοδο



 


Αγιασμός πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (15/10) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για τη νέα περίοδο μετά από την ορκωμοσία και εγκατάσταση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

ΓΑΣ Έδεσσας- Φίλιππος Ν. Πέλλας 82-33 στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας






«Με το δεξί» ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 82-33 επί του Φίλιππου Ν. Πέλλας. Ο κόουτς Μπιτέρνας

Μαθήματα τροχαίας σε παιδιά στα Γιαννιτσά









Την 14 & 15 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, έκθεση Τροχαίας με θέμα την "κυκλοφοριακή αγωγή - οδική ασφάλεια".

Υποσχέσεις στον Ι. Τσώτσο για τα φωτοβολταϊκά





    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Ιορδάνης Τσώτσος συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων μαζί με τον Πρόεδρο του

Τέλος ο Ν. Αντώνας από τον Ηρακλή Άσπρου




Το «μάρμαρο» της ήττας του Ηρακλή Άσπρου  στην Αριδαία , πλήρωσε ο προπονητής Νίκος Αντώνας..

Ο Βαγγέλης Ντίσιος στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης



    Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι λύθηκε κοινή συναίνεση η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ της ΠΑΣΥ για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των ΑΓΡΟΤΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ



για τη νέα ΚΑΠ 2015 – 2020 σε ΣΙΝΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΑΡΝΙΣΣΑ - ΠΕΛΛΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Ι.ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Πέλλας (Ε.Ν.Ι.Π.) συνυπογράφει το παρακάτω κοινό κείμενο των Σωματείων του χώρου της Υγείας-Πρόνοιας και συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Υγειονομικών το Σάββατο 1 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ για την 18η Οκτωβρίου



Η εικόνα του τραίνου που μετέφερε τους Έλληνες στρατιώτες που απελευθέρωσαν την Έδεσσα και του πλήθους που είχε μαζευτεί στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης για την υποδοχή τους, είναι βαθιά χαραγμένη στο μυαλό κάθε πολίτη του τόπου μας, καθώς η απελευθέρωση της Έδεσσας είναι ένα ορόσημο μετάβασης από τη σκλαβιά στην ελευθερία.

«Ο αγροτικός τομέας ισχυρός μοχλός ανάκαμψης και ανάπτυξης της χώρας»



Παρουσίαση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη, στο Υπουργικό Συμβούλιο, του Νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2010

Συνάντηση του Προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδοςμε τον υπουργο Ανάπτυξης







  Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30,  ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Ανασυσταμένου Υπουργείου Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο.

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος...




Πέθανε το πρωί, σε ηλικία 95 ετών, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Είχε διατελέσει αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και...

ΛΗΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΑΜΕΑ, κλπ. ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ



 

 H πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Σκύδρας» για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης του προβλήματος κατά τη Συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου Σκύδρας στις 14-10-2014.

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Αθλητισμού, Έδεσσα 16-18 Οκτωβρίου 2014.



 
Ξεκίνησε το συνέδριο στην Έδεσσα το 18ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – ΠΕ Πέλλας..

(3)