Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Εκλογές συνδέσμου διαιτητών Πέλλας

Καρακελίδης ενάντια Σιπάκη για την προεδρία

Την Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν, οι εκλογές για την ανάδειξη, νέου διοικητικού συμβουλίου, στον επίσημο σύνδεσμο διαιτητών Πέλλας.

Η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας


     Η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας  για το 2011 πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 21-1-2011 στην αίθουσα δεξιώσεων «ΜΙΜΗΣ» στη Σκύδρα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Το Επιμελητήριο Πέλλας, μέλος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ που είναι μέλος του Ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Δήμαρχο Σκύδρας

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Δημάρχου Σκύδρας κ. Γεώργιου Χοΐδη. Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα θέματα προστασίας περιβάλλοντος που αποτελούν μείζον θέμα για τον Δήμο Σκύδρας από τον οποίο διέρχεται η Τάφρος 66, γνωστή για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που παρατηρούνται τους θερινούς μήνες. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Σκύδρας στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας και, ειδικότερα, η προώθηση έργων κοινού ενδιαφέροντος.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ






Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη,  η κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

Αργοπορία

' Εχουν περάσει δύο εβδομάδες και η κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε παραμένει  όπως ήτανε . Ο κόσμος δείχνει υπομονή και κατανόηση ,αλλά οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να περιμένουν να χρονίσει . Η φωτογραφιά τραβήχτηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου.
-------------------------------------------
Δυστυχώς η ίδια κατάσταση παραμένει μέχρι σήμερα 25-Ιανουαρίου

(3)