Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας


     Η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας  για το 2011 πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 21-1-2011 στην αίθουσα δεξιώσεων «ΜΙΜΗΣ» στη Σκύδρα.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ.  Μαυρομάτης Αχιλλέας, ο Βʼ Αντιπρόεδρος  Ψαρουδάκης Κωνσταντίνος,  καθώς και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. Κάλλης Εμμανουήλ.
     Την Ε.Σ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  Δημητριάδης Πυθαγόρας, ο Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Πέτκος Αναστάσιος, ο Γ. Γραμματέας  Γυμνόπουλος Παρασκευάς  και ο Ταμίας  Ακριτίδης Βασίλειος.
     Τον Σ.Ε.Π.ΠΕ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Χαριτωνίδης Κωνσταντίνος και το μέλος Φίνος Σπυρίδων.
     Στην εκδήλωση τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. εκπροσώπησαν ο Γ.  Γραμματέας  Γεωργιάδης Εμμανουήλ και ο Ταμίας  Κωνσταντινίδης Σάββας.
     Παραβρέθηκαν ακόμη  παράγοντες και  προπονητές των σωματείων της  Ένωσής μας καθώς και πολλά μέλη του ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα:
   - Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μαυρομάτης Αχιλλέας
   - Η πρώην αθλήτρια και της Εθνικής Γυναικών και νυν προπονήτρια κ. Καφετζάκη Φωτεινή
   - Το μέλος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Παπακώστας Αντώνιος που αποχώρησε από την ενεργό δράση.
     Επίσης απονεμήθηκαν τα πτυχία στους επιτυχόντες των εξετάσεων της Σχολής Διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος τον Οκτώβριο του 2010.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας στέλνει σε όλους τους φορείς του αθλήματος τις  θερμότερες ευχές για υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς για το 2011.

ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)