Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στο Νομό



    Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας , αλλά και της εύλογης «γκρίνιας» εκκλησιαστικών κύκλων  του νομού για τον χρόνο επιλογής (σύμφωνα με πληροφορίες),  αναβλήθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,. Μάκη Βορίδη για την επόμενη εβδομάδα.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ




Οι κάτοικοι του Δήμου Σκύδρας διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει στρατόπεδο κράτησης λαθρομεταναστών στον τόπο τους. Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012, σε κεντρικό σημείο της πόλης (Αίθουσα Εκδηλώσεων Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου

Έχουν φεσώσει όλα τα ΜΜΕ υπουργεία, ΔΕΚΟ και περιφέρειες



Ο χειρότερος μπαταχτσής έχει γίνει το Δημόσιο και για τα ΜΜΕ. Έχουν βάλει ταμπέλα «Δεν πληρώνω, γιατί έτσι γουστάρω». Ο καλός όμως νοικοκύρης ξέρει τον δρόμο.

Πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα


ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Τ. Σ. ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ





Πέντε φορείς του Δήμου Πέλλας  υπέβαλλαν   στον Δήμαρχο Πέλλας
Γρηγόριο Στάμκο
πρόταση για συγκρότηση και λειτουργία
«ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ένα συνασπισμό εξουσίας

 


Τις προτάσεις του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για έναν νέο συνασπισμό εξουσίας καθώς και τις επιμέρους προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική, με στόχο την έξοδο από τη σημερινή κοινωνικοοικονομικοπολιτική κρίση και ύφεση, παρουσίασαν το πρωί της Κυριακής στην Αριδαία

Εκλογές αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ




Την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για εκλογή  αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ.

Κοινή δραση Αlmopistas και Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


 
Την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και οι Almopistas εργάστηκαν μαζί και συνέβαλαν στην καθαριότητα και την ομορφιά της Αλμωπίας.

Δείπνο «Χειμάρων»




Την κεντρική πολιτική σκηνή , αλλά και την τοπική , είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το βράδυ της  Κυριακής  στη Πίτσα venezzia  οι «καλοί Σαμαρείτες».

(3)