Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ Συνοδοιπόροι στο χρόνο, στην Ιστορία, στον πολιτισμό




Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας σας προσκαλούμε την Τρίτη  2 Απριλίου 2013 στις 11.00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, στην εκδήλωσή μας με θέμα:

Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας








Το Εδεσσαϊκό Θέατρο κάνει εντατικές πρόβες με το έργο «Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας» του Ευγένιου Τριβιζά, με την θεατρική εμψυχώτρια Μαρία Κοντίου.

Συνάντηση επιχειρηματιών Φωτοβολταϊκών



 
 



Ύστερα από πρωτοβουλία και κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πέλλας, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των επιχειρηματιών που έχουν επενδύσει σε Φωτοβολταϊκά με πολύ μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών από όλο το Νομό.

«Το άγχος των εξετάσεων»



6η Ομιλία στην Αριδαία

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Νάκος



Ήταν γαμπρός του Θεοδωρακίου

θερινό ωράριο καταστημάτων

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας σας ενημερώνει για το νέο θερινό ωράριο καταστημάτων και έχει ως εξής:

«Διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος»




Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/03/2013, πάρθηκε απόφαση για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας




Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας ευχαριστεί για την προσέλευση στις εκλογές που έγιναν 24 Μαρτίου 2013 όλα τα μέλη του παλαιά και νέα και ανακοινώνει τη νέα του σύνθεση.

Εθελοντική Αιμοδοσία από την Α′ ΕΛΜΕ Πέλλας




ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι η Αλληλεγγύη


«Κολυμβητήριο» το γήπεδο του ΕΠΑΛ Εδεσσας






Για  μία ακόμη φορά το γήπεδο του ΕΠΑΛ (Τεχνική Σχολή) στο οποίο προπονείται ο ΓΑΣ Έδεσσας αλλά και άλλες ομάδες της Έδεσσας (Αερωπός, Πανεδεσσαïκός, Ίκαρος κ.α.) πλημμύρησε,

Περιμένουν εξηγήσεις για το πόρισμα του Σταύρου Κλεισούρη



 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  αναμένεται η σημερινή παρουσίαση πορίσματος του Συμπαραστάτη του Δημότη  και της Επιχείρησης το  Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη  στη σημερινή 

ΚΕΔΕ: 176 αντιδήμαρχοι – δημόσιοι υπάλληλοι υπό παραίτηση




Την εκτίμηση πως περίπου 176 αντιδήμαρχοι – δημόσιοι υπάλληλοι θα παραιτηθούν, επειδή δε θα λαμβάνουν καμία αποζημίωση, έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

(3)