Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος»




Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/03/2013, πάρθηκε απόφαση για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Ο βόρειος όμιλος (Θράκη – Καβάλα – Δράμα – Σέρρες – Πέλλας/Κιλκίς – Θεσσαλονίκη – Δυτική Μακεδονία – Πιερία/Ημαθία – Ήπειρος – Κέρκυρα – Θεσσαλία – Δυτική Στερεά – Ανατολική Στερεά) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Ιουλίου και θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Έδεσσας.
Για τρεις ημέρες η πόλη της Έδεσσας θα αποτελέσει το επίκεντρο του Πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στίβου. Η πόλη της Έδεσσας θα κατακλυστεί από εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, παράγοντες, συνοδούς και θεατές. Ο αθλητικός τουρισμός παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και δημιουργεί πολλές προοπτικές για το μέλλον. Η άψογη φιλοξενία και διοργάνωση αποτελεί καθήκον και χρέος όλων, φορέων και κατοίκων της πόλης. Η διοργάνωση μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης της περιοχής, σε μόνιμη βάση. Ο χρόνος υπάρχει και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ή αν θα συζητούμε στο μέλλον για άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την πόλη της Έδεσσας.

Από την Ε.Α.Σ    ΣΕΓΑΣ  ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ.






1 σχόλιο:

  1. στην Αριδαία πότε θα οργανώσουμε αγώνες στίβου? παλιότερα γίνονταν και πανελήνιοι αγώνες και ημερίδες με σπουδαίους αθλητές στίβου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)