Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Κολυμβητήριο» το γήπεδο του ΕΠΑΛ Εδεσσας






Για  μία ακόμη φορά το γήπεδο του ΕΠΑΛ (Τεχνική Σχολή) στο οποίο προπονείται ο ΓΑΣ Έδεσσας αλλά και άλλες ομάδες της Έδεσσας (Αερωπός, Πανεδεσσαïκός, Ίκαρος κ.α.) πλημμύρησε,
αναγκάζοντας όλους τους συλλόγους να ακυρώσουν τις προπονήσεις τους. Έχοντας χάσει πλέον το λογαριασμό, για το πόσες φόρες έχει πλημυρίσει το γήπεδο το φετινό χειμώνα, «κρούουμε τον κώδωνα κινδύνου», γιατί το νερό πλέον αρχίζει να φτάνει και σε χώρους του σχολείου που δεν έχουν σχέση με το γυμναστήριο. Είναι κρίμα για να τέτοιον αθλητικό χώρο να οδηγείται στην απαξίωση γιατί δεν υπάρχουν λίγα χρήματα για να γίνουν επισκευές στην στέγη του. Το πρόβλημα συνεχώς μεγαλώνει μετά από κάθε νέα βροχή, αυξάνοντας συνεχώς τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για την επισκευή του καθώς όπως προείπαμε το νερό περνάει πλέον σε χώρους του σχολείου που δεν έχουν σχέση με το γυμναστήριο.   
Με ήττες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα μίνι αγοριών και κοριτσιών του ΓΑΣ Έδεσσας. Τα αγόρια ηττήθηκαν από τον Φ.Ο. Αριδαίας με σκορ 59-43. Τα επιμέρους δεκάλεπτα ήταν 6-10, 23-28, 39-31, 59-43 (τελικό). Τα κορίτσια ηττήθηκαν από τον Πανεδεσσαïκό με σκορ 63-29 καθώς αιφνιδιάστηκαν με το ξεκίνημα του παιχνιδιού χάνοντας με 23-2 στο 1ο δεκάλεπτο. Τα επιμέρους δεκάλεπτα ήταν23-2, 35-8, 54-20, 63-29 (τελικό).    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)