Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου 26-27/10





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 26.10.2019

Η κλήρωση του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας


 




ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Τα μετέωρα βήματα στο Δημαρχείο Αλμωπίας



 Πολύ γρήγορα τα νέα αφεντιά  του Δήμου Αλμωπίας  δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν το παν να απογοητεύσουν την συντριπτική πλειοψηφία  του κόσμου που στο β γύρο τους κατέστησε κυρίαρχη δύναμη.

Δράση Ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.


Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , σε συνεργασία  με  τον Δήμο Αλμωπίας (Κέντρο Κοινότητας ) και το ΕΠΑΛ Αριδαίας <<Νίκανδρος Παπαϊωάννου>> διοργανώνει :

Φ.Ο. Αριδαίας - ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας 0-3 (Βόλεϊ Κορασίδων)



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/10 ο τρίτος σε σειρά αγώνας της ομάδας Βόλεϊ Κορασίδων Κ18 του Φ.Ο. Αριδαίας,

Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Χρήστος Αρχοντίδης .


 

Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Χρήστος Αρχοντίδης, ο οποίος είχε διατελέσει μεταξύ άλλων και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

«Ανθρωποι-κλειδιά οι σύμβουλοι των υπουργών στο σκάνδαλο Novartis»

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα αυτούς τους τρεις ανθρώπους ήταν ότι αυτή η υπόθεση ήταν πολύ σοβαρή», εξηγεί η δημοσιογράφος Μαρία Ροσέλι. Παρά την πολυετή εμπειρία της σε μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, το θέαμα τη συγκλόνισε: τρεις πληροφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος (whistleblowers) στέκονταν απέναντί της ντυμένοι σαν μοναχοί, φορώντας μάσκες θεάτρου στα πρόσωπά τους.

Την κατάργηση των πρότυπων και πειραματικών σχολείων ζητά ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

Την κατάργηση των Πρότυπων σχολείων, ζήτησε, ο επικεφαλής της κυβερνητικής παράταξης των καθηγητών (ΔΑΚΕ) και πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, προκαλώντας τον εκνευρισμό, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας .

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 77-55 (4η αγωνιστική Γ’ Ομίλου Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ)


 
 Την τρίτη τους νίκη πέτυχαν την Κυριακή 20/10 οι έφηβοι του Φ.Ο. Αριδαίας για τον Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας του Ζαφειράκη Νάουσας με 77-55.

Νέο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων την Πέμπτη 24 Οκτώβρη Συγκέντρωση στα Γιαννιτσά, στην Πλατεία ΕΠΟΝ στις 7μμ Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση.


 
Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουμε με
μεγαλύτερη δύναμη,

Ο καιρός σήμερα...

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα, Τρίτη στην Εύβοια και στην Κρήτη, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ στα...

(3)