Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σε απόγνωση λόγω ανεργίας η Πέλλα”

Σε απόγνωση λόγω ανεργίας η Πέλλα”
Η Δηλώνει η υποψήφια περιφερειάρχης Ασημίνα Ξηροτύρη

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ άρχισαν να προκαλούν σύμφωνα με πληροφορίες ενέργειες και τακτικές του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη,  ιδίως με τους νομούς εκτός Θεσσαλονίκης.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ

Σε μια νέα .συλλογική, πρωτοπόρα και δημιουργική πορεία,προσκάλεσε τους πολίτες του νέου "Καλλικράρειου" δήμου Εδεσας -Βεγορίτιδας,ο Γιάννης Σόντρας επικεφαλής του συνδυασμού 'ΕΔΕΣΣΑ -ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ,μιλώντας την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στα εγκαίνια του εκογικού του κέντρου.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός μας κατά το πρόγραμμα:

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

ΑΝΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ σύμφωνα με ασφαλείς πληρφορίες όλοι οι συνδυασμοί  για τις δημοτικές εκλογές. Υπάρχει μόνο η απόριψη υποψήφιας από συνδυασμό της Αλμωπίας επειδη δήλωσε εγγράφως οτι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια.

Αστάθμητοι ρυθμιστές

Υποψήφιοι από τον Δήμο Εξαπλατάνου εκτιμάται ότι είναι αστάθμητοι παράγοντες της εκλογικής αναμέτρησης. Μερικοί από αυτούς μπορεί να «τραυματίσουν» το προφίλ των υποψηφίων κυρίως γιατί ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια και απασχόλησαν τη κοινή γνώμη, δημιουργώντας άσχημες εντυπώσεις.

Προανάκριση για τις χαλικοστρώσεις στον Εξαπλάτανο

Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκονται χαλικοστρώσεις στον Δήμο Εξαπλατάνου για τις οποίες είχε καταγγείλει η παράταξη του Παράσχου Τσάνταλη ότι δεν έγιναν ποτέ, ενώ πληρώθηκαν κανονικά.

Βασίλης Τσότσης: Η αλήθεια και οι ψεύτες

Με επιστολή του ο Βασίλης Τσότσης αποσαφηνίζει όλα όσα του καταμαρτυρούσαν για δήθεν απόψεις που εξέφρασε για το μνημείο των Ποντίων στην Αριδαία.
Την επιστολή είχε γράψει τις μέρες εκείνες, αλλά τον απέτρεψαν τότε να την δημοσιοποιήσει. Αναφέρει λοιπόν:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ



Πολίτες της Αλμωπίας ,αγαπητοί μου συμπολίτες,               

(3)