Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προανάκριση για τις χαλικοστρώσεις στον Εξαπλάτανο

Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκονται χαλικοστρώσεις στον Δήμο Εξαπλατάνου για τις οποίες είχε καταγγείλει η παράταξη του Παράσχου Τσάνταλη ότι δεν έγιναν ποτέ, ενώ πληρώθηκαν κανονικά.
Μάλιστα ο Παράσχος Τσάνταλης είχε προκαλέσει ανοικτά τη Δημοτική Αρχή ότι αν καταφέρει να κάνει τις ίδιες ασφαλτοστρώσεις στο ίδιο χρονικό διάστημα, τότε θα καταβάλει τα χρήματα που κόστισαν στον Δήμο.
Εχουν κληθεί να καταθέσουν οι Σταύρος Τουφεγγόπουλος, Χρήστος Παλίκογλου, Βασίλης Αντωνιάδης, Θανάσης Τσιώνης, Παράσχος Τσάνταλης, Παναγιώτης Παρούτογλου και οι σύμβουλοι παραλαβής.
«Εστω και μετά από καιρό κάτι άρχισε να κινείται», λέει ο Παράσχος Τσάνταλης. «Πιστεύω ότι η αλήθεια τελικά θα λάμψει. Οπως έλαμψε και στο Δικαστήριο της Εδεσσας, τη προηγούμενη εβδομάδα όπου ήμασταν κατηγορούμενοι για δήθεν συκοφαντίες και ψέματα κατά του δημοτικού συμβούλου Παντελή Κετικίδη, ο οποίος και μας είχε μηνύσει.
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι είχαμε δίκιο. Καλό είναι να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο από τον οποίο ζητάν ξανά τη ψήφο πολλοί από αυτούς. Θα επανέλθουμε όμως σύντομα», καταλήγει ο Παράσχος Τσάνταλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)