Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Το νέο Δ.Σ. του Αλμωπού



Έπειτα από την παραίτηση του Κωνσταντίνου Παλίκογλου από τη θέση του Προέδρου του προέκυψε νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο συνήλθε σε σώμα την 3η Οκτωβρίου του 2012 και έγινε κατανομή των αξιωμάτων που έχει ως εξής:

Δήλωση του παραιτηθέντος προέδρου του Αλμωπού Κώστα Παλίκογλου




Θέλω να ενημερώσω τα Μέλη και τους Φίλους του ΑΛΜΩΠΟΥ ότι για προσωπικούς λόγους αναγκάζομαι να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Γιορτή κάστανου στο Λυκόστομο


Παραίτηση του προέδρου του Αλμωπού Κώστα Παλίκογλου . Ραγδαίες εξελίξεις





Επαληθεύτηκαν όσα είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες σχετικά με τις σκέψεις παραίτησης του προέδρου του Αλμωπού Κώστα Παλίκογλου.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ




Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνετε και θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Αρχίζει τη Κυριακή η Γ΄Εθνική στο Μπάσκετ



Αρχίζει τη Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τα εξής παιχνίδια:

Πιστοποιητικά των επιτυχόντων






  Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
1. Σας ενημερώνουμε ότι τα πιστοποιητικά των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Μαΐου 2012,

ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ Υπαλλήλου από τον Δήμο Σκύδρας



                                                
 
   

Με μια λιτή πλην όμως συγκινητική τελετή ολοκλήρωσε και επισφράγισε την ευδόκιμη σταδιοδρομία της στο Δήμο Σκύδρας η υπάλληλος Μαίρη Ανδρεάδου.(Στη φώτο με τον Δήμαρχο Γιώργο Χοΐδη)

Ξανάρχισαν οι επισκέψεις στις Ελληνικές Λουτροπόλεις από οκταμελή αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας .






Στις  28 και 29 . 9. 2012  αντιπροσωπεία του συλλόγου  με επικεφαλής τον  Πρόεδρό του  Ανέστη Αναστασιάδη  και τα μέλη της επιτροπής  πολιτισμού και τουρισμού κ.κ. Ανδρέα Τσαούση ,Βασίλη Μπαντή και Παναγιώτη Έμμα και 4 μέλη της επιτροπής Γυναικών,

ΥΠΕΣ: 132 εκατ. ευρώ στους δήμους από ΚΑΠ και β΄δόση ΠΟΕ






Το συνολικό ποσό των 132 εκατ. ευρώ αποδίδει στους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση που υπέγραψε -όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στην ΚΕΔΕ, ο υπουργός Εσωτερικών

Τραγική η κατάσταση των Δημοτικών Ωδείων - Απαξίωση με στόχο την ιδιωτικοποίηση.




      Με απόφαση της κυβέρνησης, ο μέγιστος αριθμός εργαζομένων που θα προσληφθούν πανελλαδικά για τις παραπάνω υπηρεσίες είναι μόλις 800, με αποτέλεσμα αρκετές χιλιάδες ωρομίσθιοι εργαζόμενοι να μείνουν ξαφνικά άνεργοι.

(3)