Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οι διαιτητές των αγώνων




Σάββατο 25-2-2012  15.00

Χορός Μ.Σ. Ριζοχωρίου

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες (23.02.2012)




Συνελήφθη χθες πρώτες πρωινές ώρες, στην Κρύα Βρύση , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ηλεκτρολογικό υλικό συναγερμού.

Επιστρέφει το Καρναβάλι στον Πολυκάρπη



 

 Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι η Πολυκάρπη  αλλάζει  όψη.

Το έθιμο της Τζαμάλας στον Πρόδρομο .





Για μια ακόμα χρονιά αναβιώνει την Κυριακή που μας έρχεται στις11.30  στον Πρόδρομο το έθιμο φέρει την ονομασία  Τζαμάλα  ή Γκαμήλα.

Στον ρυθμό του καρνάβαλου




Εβδομάδα αποκριάς αυτή που διανύουμε με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις το τριήμερο του Σαββάτου ,της Κυριακής και της Καθαράς Δευτέρας.

Μέριμνα για ανασφάλιστους ζητά το Τοπικό Συμβούλιο Νέων ΄Εδεσσας



 
Με επιστολή του το Τοπικό Συμβούλιο Νέων ΄Εδεσσας Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής ΑσφάλισηςΠου κοινοποιεί στους Βουλευτές Ν.Πέλλας τον Δήμαρχος Έδεσσας Τον Αντιπεριφερειάρχη  και Τον Δήμαρχο  ζητά :

«Νέες τάσεις στην δενδροκομία - Συστήματα διαμόρφωσης δένδρων – Νέες ποικιλίες (μηλιάς, κερασιάς, ροδακινιάς) ».



Ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέες τάσεις στην δενδροκομία - Συστήματα διαμόρφωσης δένδρων – Νέες ποικιλίες (μηλιάς, κερασιάς, ροδακινιάς) ».

Διαδήλωσε το ΠΑΜΕ σε Έδεσσα , Γιαννιτσά & Σκύδρα ενάντια στην «εφαρμογή» του νέου εγκλήματος




       Με δυναμικές πικετοφορίες -  πορείες συνεχίζει το ΠΑΜΕ και στη Πέλλα την προσπάθεια οργάνωσης της αγωνιστικής αντίδρασης των εργαζομένων , των ανέργων , των αγροτών , των επαγγελματιών , των συνταξιούχων ενάντια στη μεθοδευμένη χρεοκοπία των λαϊκών στρωμάτων .

Εκδ'ηλωση του Συλλόγου τριτέκνων Εδεσσας




Ο Σύλλογος συνεχίζοντας τις δράσεις του, που απορρέουν από το καταστατικό του, και εφέτος πραγματοποίησε εκδήλωση στις 15 Φεβρουαρίου 2012,στο Δημοτικό Κέντρο ΄΄Καταρράκτες΄ ΄ Έδεσσας, που  περιελάμβανε τις ακόλουθες δράσεις:

(3)