Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ


   ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ
ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ: Πρόγνωση Καιρού

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  τέθηκαν οι φορτωτές του Δήμου Αλμωπίας μόλις δυό μέρες μετά την εντατική δουλειά που ξεκίνησαν να κάνουν .

ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ "ΓΚΑΦΑ" ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

THN "Γκάφα" που έκαναν λόγω βιασύνης και απροσεξίας στο προηγόμενο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας διορθώνουν την Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού
Συμβουλίου.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΜΕ ...γκρεμίσματα ξεκίνησε το έργο της νέας Δημοτικής  Αρχής Αλμωπίαςκαι μάλιστα με αυτά που συμβολίζουν  τη χριστιανική θρησκεία.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ

ΜΕ   2-0 νίκησε ο Αλμωπός την ελλειπή Αψαλο στην  Αριδαία με γκολ των  Τσόλκα στο  27΄και  του  Τραπεζανλίδη   στο 87΄. ΄Ολα τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΔΕΡΙΜΤΖΗ

Αμφίβολη θεωρείται η μέχρι πρότινος βέβαιη τοποθέτηση της Κατερίνας Καλδεριμτζή στη προεδρία της νέας ενοποιημένης ΔΗΚΕΔΑ Αλμωπίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

Αντί να κάνει απολογισμό στον κόσμο που τον ψήφισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας μάζεψε τον συνδυασμό του και έκανε τον όποιο απολογισμό . Φυσικά είναι δικαίωμά του και καλά έκανε . Δεν έκανε όμως καλά ,γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη αν ήθελε να κάνει κάποιον απολογισμό αυτός έπρεπε να γίνει προς τον λαό γιατί εκεί που είναι δεν τον ανέδειξαν μόνο οι άνθρωποι του συνδυασμού του. Ή να κάνει τον απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή θα δίνει λογαριασμό μόνο στον συνδυασμό του? Τί είναι αυτό καινούργια ήθη και έτσι εννοεί την διαφάνεια  ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ?
Νομίζω  οτι  όλοι οι πολίτες. πρέπει να μάθαίνουν όσα γίνονται. Συμφωνώ ότι υπάρχει απειρία ,αλλά αυτό μοιάζει με κουτοπονηρια.
 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

ΜΕΧΡΙ αργά διασκέδασαν χθές οι φίλοι του

(3)