Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


Ορίστηκαν ως εξή οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδαια της  ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
                                               

Εγκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού ADSL για την αναβάθμιση της ταχύτητας των ευρυζωνικών υπηρεσιών στον Θεοδωράκι του Δήμου Αλμωπίας


Κατόπιν συνεργασίας της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη,

ΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ALMOPISTAS

Οι Almopistas ολοκληρώνουν αύριο τις εργασίες καθαριότητας στο Δημοτικό Σχολείο των Τσακώνων

ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ (Κ.Π.Ε) ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Το Κέντρο  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Γιαννιτσά επισκέφθηκε το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Αριδαίας. Παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος  «Λουδίας το ποτάμι μας: ποτάμι ή αποστραγγιστικό Κανάλι»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

ΑΠΟ την Ορεστιάδα στα ΛΟΥΤΡΆ πόζαρ βρέθηκαν μαθητές και μαθήτριες στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής . Απόλαυσαν τις ομορφιές της περιοχής,αλλά  και το μπάνιο στην ανοικτή πισίνα.

ΝΕΑ ΠΛΑΝΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΧΑΛΗ
,ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
 Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
 ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 
 ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ
Ι ΕΙΤΕ ΟΧΙ.......

Την Απογραφή και τον Προϋπολογισμό της Π. Κ, Μ. επεξεργάστηκε και παρουσίασεο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άλκης Νουσηκύρου.

Ο κ. Νουσηκύρου εξήρε το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο πρόσωπο του κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ευχαριστώντας τον ίδιο καθώς και όλους τους συνεργάτες

Στα 1,2 εκ. ευρω οι οφειλές επιχείρησης Λουτρών:

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης  των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Αλμωπίας τις οφειλές και τα κέρδη της Επιχείρησης των Λουτρών.

Ψήφιση προϋπολογισμού 2011της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.



Ως ομιλητής της συμπολίτευσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Ανδρίτσος ανέλυσε τις δυνατότητες αυτού του προϋπολογισμού

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ



ΤΗΝ παραίτησή του υπέβαλλε με την παρακάτω επιστολή ο Κώστας ΤΖΕΡΕΜΕΣ Υπεύθυνος Οικονομικού Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας

ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


Η αβλεψία του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου Αλμωπίας να γράψει στο πρακτικό ορκωμοσία Δήμος Αριδαίας ,αντί του σωστού Δήμος Αλμωπίας  και να αποστείλλει μάλιστα το έγγραφο τη νέα χρονιά πάλι με την ένδειξη Δήμος Αριδαίας ,κινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον ΑΈΡΑ . Στα χαρτιά δεν υπάρχει ορκωμοσία  Δήμου Αλμωπίας και κινδυνεύουν με έκπτωση οι πάντες και στην θέση τους να πάνε οι επόμενοι κατά σειρά εκλογής . Και αυτό επειδή η προθεσμία για την ορκωμοσία για τους  σημερινούς εκλεγμένους  ήταν μέχρι 31-12-2010.

(3)