Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ





Μέχρι να

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ


ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ -ΕΝΤΥΠΩΝ


Super League: Ξανά στη μάχη με την 3η αγωνιστική - Ολο το πρόγραμμα



 


Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι σύλλογοι πέφτουν ξανά στη μάχη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής





Τον Εθνικό Σερρών υποδέχεται την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο Απόλλων Κρ. Βρύσης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν τροχονόμοι



σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας 

Σε Αγιασμούς σχολείων ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος






Σε σχολεία του Δήμου Πέλλας παραβρέθηκε  σήμερα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος  για τον καθιερωμένο αγιασμό. Συγκεκριμένα, παρέστη στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, στο 3ο ΓΕΛ

«Πρωτοπόροι στα θέματα παιδείας…»





● Μήνυμα του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη στις σχολικές κοινότητες για διαρκή στήριξη και αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας ● Θερμή υποδοχή από μαθητές και γονείς στις τελετές αγιασμού της νέας περιόδου 



' Κρίση΄ στα Γιαννιτσά



 





Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη  09 Σεπτεμβρίου στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του κ. Σάκη Αραμπατζή με τίτλο ‘’κρίση΄΄. 

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΚΟΣ» -ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ 1-7



 



Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αριδαίας , μεταξύ της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Συνδέσμου ΠΑΟΚ ΑΡΙΔΑΊΑς ΚΑΙ ΤΩΝ Βετεράνων του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης,με  νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 1-7.

Στο …Γυψοχώρι μετακόμισε ο μισός Ολυμπιακός Γαλατάδων




Τον δρόμο προς την Ασπίδα Γυψοχωρίου πήραν οι μισοί παίκτες του Ολυμπιακού Γαλατάδων . Οι μεταγραφές που έγιναν είναι:

Κράξιμο και… γιαούρτια "εφαγε" ο Γ. Καλαντζής...



 


Μπορεί για λίγες μέρες κάποιοι Νεοδημοκράτες να έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας , αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει ακόμα αυτά που τράβηξε τα τελευταία χρόνια  και θεωρεί ότι οφείλονται και στη Νέα Δημοκρατία που συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ. Τη νύφη πλήρωσε ο Γιώργος Καλαντζής που είχε διατελέσει Υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Ο Αγιασμός των σχολείων στη Πολυκάρπη





Τελέστηκαν τη Παρασκευή οι αγιασμοί στο

Αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Έδεσσας







Έναρξη της σχολικής χρονιάς σήμερα, με τους καθιερωμένους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία μας.

Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας



 



Ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας (Εγνατίας 91, Έδεσσα, τηλ. 2381027875, 2381022981)

Μας έχω εμπιστοσύνη

Η εικόνα που υπάρχει σήμερα στη χώρα ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, είναι η εξής: Πολιτικοί, κόμματα, ολιγαρχικά ΜΜΕ -και όλο το σύστημα- είναι σε τρομερή κωλοπιλάλα, ενώ οι πολίτες αδιαφορούν πλήρως. Από τη μια δημοσκοπήσεις, debate, φωνές και αντάρες, και από την άλλη μια …βροντερή σιωπή, που υπόσχεται πολλά.
Πραγματικά,

Τελικά είμαστε η Δανία (ή Σουηδία) του Νότου!!!!!!! Άρα λεφτά υπάρχουν …..


Τελικά είμαστε και Δανία και Σουηδία και  να μη σας πω και … Γερμανία δηλαδή, σαφώς όχι  Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία  που χρωστάνε … εμείς είμαστε και γαλαντόμοι, αξιοπρεπείς , υπεράνω……
Αφού κατά την άποψη του υποψηφίου Πρωθυπουργού κ. Σ. Θεοδωράκη  (Ποτάμι) δεν μπορούμε να διεκδικούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία  που τα στρατεύματα της  κατέκαψαν την χώρα μας και σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους διότι θα θεωρηθεί ότι το κάνουμε για να πιέσουμε για την τωρινή κατάστασή μας. Θα τις διεκδικήσουμε όταν θα σταθούμε στα πόδια μας  (μετά από 100, 1.000, ποτέ χρόνια;) όταν θα έχουμε σταθεί στα πόδια μας {η απάντηση του κ. Θεοδωράκη σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια του DEBATE }. Είμαστε υπεράνω!!!
Αποδεχόμαστε την υπόδειξη του Ecofin - στο οποίο συμμετέχει και o Έλληνας υπουργός Οικονομικών- και αντιτίθεται στον δεσμευτικό χαρακτήρα των 9 βασικών αρχών αναδιάρθρωσης κρατικού χρέους που περιλαμβάνει το ψήφισμα,

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον σχολικό αγιασμό του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας







Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με το Δήμαρχο Έδεσσας Τάκη Γιάννου παραβρέθηκαν στο σχολικό αγιασμό του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας «Νικόλαος Οικονομίδης». Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ ο οποίος ευχήθηκε στο Διευθυντή κ. Ευάγγελο Μάρκου, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές να έχουν καλή χρονιά και καλή σχολική επίδοση.  

Συγκροτήθηκε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα




Η ΝΟΔΕ Πέλλας μετά από την συνεδρίαση της Τρίτης 8/9/2015 αποφάσισε την συγκρότηση Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και ανακοινώνει την σύνθεση της.

Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση



Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη Λαϊκή Ενότητα ισχυροποιημένη στην τέταρτη θέση εμφανίζει η δημοσκόπηση από την ερευνητική ομάδα τριών μεταπτυχιακών φοιτητών κατεύθυνσης Πολιτικής Ανάλυσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 43χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης



 

Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 25 δενδρύλλια με ύψος πάνω από 1 μέτρο

Φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε αγροτικές περιοχές της Πέλλας, μετά από

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά





 






Με τους καθιερωμένους αγιασμούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά.

Δημοσκόπηση Pro Rata: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ ...



Εκτός Βουλής ΑΝΕΛ και Λαϊκή Ενότητα ...

(3)