Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επίσχεση εργασίας στην ΕΑΣ Αλμωπίας από ομάδα εργαζομένων και καταγγελίες .



Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον αγροτικό κόσμο που στήριξε και στηρίζει την ΕΑΣ Αλμωπίας ότι ομάδα 7 εργαζόμενων της Οργάνωσης προχωρήσαμε σε επίσχεση εργασίας από 23-2-12 διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 29 μηνών.          

Σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία η Μικτή της ΕΠΣ Πέλλας




Πραγματοποιήθηκε  τη Πέμπτη   8-3-2012 στην αίθουσα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης η συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αλκιβιάδη Νουσηκύρου  με τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της ΕΠΣ Πέλλας στο μεγάλο  διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ρώμη από 12/3/2012  εώς 18/3/2012.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου


Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας

Καταγραφή Συνταξιούχων Δημοσίου με τη φυσική τους παρουσία στις τράπεζες



Η Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προτίθεται να προβεί στην καταγραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου με τη μέθοδο της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους στα πιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες). Η καταγραφή θα αρχίσει από την 15 Μαρτίου 2012 και θα διαρκέσει δύο μήνες, δηλαδή έως την 15 Μαΐου 2012.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ…





            Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι μια ΝΙΚΗ του Κινήματος!  Όσο περισσότερο προσπαθούν η κυβέρνηση με τα ΜΜΕ να αντιστρέψουν το πραγματικό περιεχόμενό της, τόσο περισσότερο εκτίθενται.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΔΑΠμεΑ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨



Στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του κέντρου και της διαρκούς επιμόρφωσης του προσωπικού του, έχει προγραμματισθεί κύκλος σεμιναρίων ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, σε συνεργασία με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ και πιο συγκεκριμένα από την εκπαιδεύτρια κα Γατζία Ειρήνη.

Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας


                                                                                                    

     Το ΚΕ. Φ. Ι. ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ  στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης και  Αγωγής Υγείας με θέμα: <<ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΩΝ >> ολοκλήρωσε  τις τέσσερις φάσεις  του ενημερωτικού προγράμματος, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κ. Δ. Α. Π με Α  ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ Αριδαίας από την Επισκέπτρια Υγείας κα Άμπλα Ευαγγελία και την Κοινωνιολόγο κα Τούσια Αναστασία.

(3)