Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΜΑΣ


👉 Ο Μανώλης Δούμας, με καταγωγή από το Θεοδωράκι είναι άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μας και ενδιαφέρον ,για να δώσει λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας και των αγροτών. Ο Μανώλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη μας.

ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ


👉 Η Ελένη Μπερμπέρη με καταγωγή από την Μηλιά , είναι Νοσηλεύτρια και εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια στο τμήμα επειγόντων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΜΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ


👉 Η Χαραμή Ασημένια με καταγωγή από τη Φούστανη υπηρετεί 32 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού με ειδικότητα Νοσηλευτικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο Χρήστος Νιβουρλής υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο



Ο Χρήστος Νιβουρλής, με καταγωγή από την Ίδα, είναι ένας επιτυχιμένος αγρότης και Πρόεδρος του Α.Σ. ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ της οποίας υπάρχει παράρτημα στην Ίδα ,όπου γίνεται η παραλαβή των αγροτικών προιόντων.

Το μυθιστόρημα της 3ης Σεπτέμβρη: Οι επτά σελίδες και οι 2.419 λέξεις που άλλαξαν την Ελλάδα

Το μυθιστόρημα της 3ης Σεπτέμβρη: Οι επτά σελίδες και οι 2.419 λέξεις που άλλαξαν την Ελλάδα



Αν μια συνέντευξη Τύπου μπορεί να αλλάξει τον πολιτικό χάρτη μιας χώρας, αυτό ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 1974.
Αριστοτέλης Σαρρηκώστας / Αρχείο ΕΡΤ

Αίθριος ο καιρός...






Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες στα δυτικά και βόρεια. Στα βόρεια (κυρίως ορεινά τμήματα) υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.

3ης του Σεπτέμβρη


3ης του Σεπτέμβρη και 49 χρόνια πέρασαν που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ κι όλοι περιμέναμε τοτε στις πρώτες εκλογές που ερχότανε να ξεπερνούσαμε το 25%

(3)