Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

3ης του Σεπτέμβρη


3ης του Σεπτέμβρη και 49 χρόνια πέρασαν που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ κι όλοι περιμέναμε τοτε στις πρώτες εκλογές που ερχότανε να ξεπερνούσαμε το 25%
Το αποτέλεσμα ήταν 13% και όλοι ξαφνιαστήκαμε με το αποτέλεσμα και ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν το πίστευε.
Είναι ακριβώς οι σημερινές ημέρες που το ΠΑΣΟΚ αντί να έχει 45% έχει 12% κι όλοι λέμε καλά τα πήγαμε αλλά τότε δεν είπαμε ότι τα πήγαμε καλά.
Μιας και γιορτάζουμε αύριο Κυριακή ο λόγος του προέδρου θα πρέπει να είναι οργάνωση, οργάνωση, αν αυτό δεν γίνει θα τσαλαβούτα μέσα στα μικρά ποσοστά.
Οι δημοτικές εκλογές και οι Περιφερειακές αντί να μας ανεβάσουν το ηθικό σε πολλά μέρη της Ελλάδας μας το κατέβασαν όπου πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν και υποψήφιοι βουλευτές ΚΛΠ πήγανε με τη δεξιά και εδώ είναι το όλο θέμα που προβληματίζει τους πάντες σχετικά με το οργανωτικό.
Να κλείσω που πάντα κάνω αυτή την κριτική ότι αν οι σημερινές οργανώσεις που έχουνε ονόματα μελών που πολλα απο τα μέλη έχουν φύγει και πήγαμε σε διάφορες παρατάξεις καλά είναι να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο αν θέλουμε να έχουμε κίνημα που να έχουμε κάποιες αρχές με αξίες και κάποια πειθαρχία στο καταστατικό του κινήματος
Αυτά και χρόνια μας πολλά



Φιλικά και συντροφικα
Ανέστης Αναστασιάδης 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)