Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ TAEKWON DO

    Διεξάγεται το τριήμερο 3 - 4 και 5 Δεκεμβρίου 2011 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων TAEKWON DO στην Χαλκίδα , στο Αθλητικό κέντρο Κανηθου ¨ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ PEDIGREE!

Υιοθετήστε με υπευθυνότητα ένα αδέσποτο ζώο από τον φιλοζωικό σύλλογο Αριδαίας και θα έχετε δωρεάν τροφή για τον νέο σας, ανεκτίμητο, τετράποδο φίλο για τους επόμενους
έξι μήνες, από την εταιρεία MARS HELLAS A.E.!

Αγαπημένος της ήρωας της πρέσβειρας της Ταϊβάν ο Μέγας Αλέξανδρος


Η «Οδύσσεια» της Elisabeth Chu στην Ελλάδα ξεκινά με τον ήρωα της. Δεν είναι άλλος από τον δικό μας ήρωα: τον Μέγα Αλέξανδρο. Μόλις έρχεται στην Ελλάδα θέλει πάση θυσία να οργανώσει μια έκθεση στην Ταϊβάν.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ELISABETH CHU



Ο Δήμος Έδεσσας τίμησε την Πρέσβειρα της Ταϊβάν, κ. Elisabeth Chu, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔOY ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ


Συμμετέχει στην απεργία . Διαμαρτύρεται και για το κλε'ισιμο της ΔΟΥ Σκύδρας


 


  Ο  Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Πέλλας-Πιερίας –Ημαθίας  με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου. Μεταξύ τωνν άλλων αιτημάτων , διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της ΔΥΟ Σκύδρας . Συγκεκριμένα:             
                               
                                                            

            Με την πανεργατική απεργία οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δίνουμε την πρώτη απάντησή μας, απέναντι στην αντεργατική πολιτική που έχει στόχο να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση, ως συνέχεια και επέκταση των επιθέσεων της προηγούμενης. Με τον προϋπολογισμό που καταθέτει για το  2012, τα μέτρα λιτότητας και περικοπών σκληραίνουν ακόμα περισσότερο. Ένα και μόνο στοιχείο αρκεί για να καταλάβουμε τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης. Οι δαπάνες για κοινωνικές παροχές μειώνονται περαιτέρω κατά 5,1 δις ευρώ, την ίδια στιγμή που αυξάνονται κατά 66,6 % οι δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα!  
            Διαμαρτυρόμαστε για την απόφαση της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζοντας την πολιτική των απολύσεων των περικοπών και των συγχωνεύσεων, «αποφάσισε και διέταξε» μέσα σε τρεις μόλις ημέρες να κλείσει τη Δ.Ο.Υ. Σκύδρας, μεταφέροντας άμεσα όλες τις δραστηριότητες, τα αντικείμενα και τους υπαλλήλους υποχρεωτικά στη Δ.Ο.Υ. Έδεσσας από 1η Δεκεμβρίου. Η απόφαση αυτή που πάρθηκε με πολιτική απόφαση του αρμόδιου υπουργού, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας και μεγάλη ταλαιπωρία τους πολίτες. Είναι πρακτικά ανεφάρμοστη αφού η μεγάλη έλλειψη χώρων και η αδυναμία τεχνικά να συνδεθεί η καταργούμενη Δ.Ο.Υ. με το πληροφοριακό σύστημα της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας θα επιφέρει αποδιοργάνωση, εκνευρισμό και ένταση, τόσο μεταξύ των υπαλλήλων όσο και με τους πολίτες που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν. Οι πολίτες μέσα στο γενικότερο κλίμα των άδικων και συνεχώς νέων φόρων που τους επιβάλλονται, κινδυνεύουν και με μία νέα άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, για την οποία καμία ευθύνη δεν θα φέρουν οι εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι στις αρμόδιες υπηρεσίες εδώ και μήνες είχαν επισημάνει μια ενδεχόμενη τέτοια αρνητική εξέλιξη και κατέθεσαν προτάσεις για έγκαιρη προετοιμασία και ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, χωρίς όμως να εισακουστούν.
            Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να παγώσει την απόφαση αναστολής λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Σκύδρας και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στη Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, τουλάχιστο μέχρι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ομαλής μετάβασης, με την εξεύρεση χώρων και τεχνικής υποστήριξης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
           Καμία κατάργηση –συρρίκνωση Δημόσιου κοινωφελή Φορέα και Υπηρεσίας. Διασφάλιση και αναβάθμιση του Δημόσιου χαρακτήρα και του έργου τους. ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις.
           Καμία άμεση η έμμεση απόλυση εργαζόμενου. ΟΧΙ στο αντιδραστικό μέτρο της εργασιακής  εφεδρείας - απόλυσης. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
           Κάτω τα χέρια από τους μισθούς, τις συντάξεις, το εφάπαξ, τις Συλλογικές συμβάσεις εργασίας,  τα δικαιώματά μας συνολικότερα. ΟΧΙ στο νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο
           Να σταματήσει η φορολογική «καταιγίδα» σε βάρος του λαού.
                                                                    

Στο Facebook τα Λουτρά Πόζαρ

Με την πρώτη συμμετοχή των Λουτρών ¨Πόζαρ¨ στη Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA, ξεκίνησε και το επίσημο “profile” της επιχείρησης στο Facebook !

Στα βαρέα -Ανθυγιεινά οι Δασεργάτες




Ο Γιώργος Καρασμάνης εκφράζει την ικανοποίησή του  διότι τελικώς οι Δασεργάτες δεν εξαιρέθηκαν από τη λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.

Απρόσμενη ήττα για τον Φ.Ο.Α.

 ΦΟΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
                                      67    -       74

Η επόμενη αγωνιστική στην ΕΠΣ Πέλλας

Σάββατο 3-12-2011    15.00

Ρύθμιση οφειλών από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Την σωστή και δίκαιη λύση προσπαθεί να βρει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Αλμωπίας .

Εδεσσαϊκός- Μάνδαλο 3-0

Δυο γκολ του  σούπερ Λφαζανίδη   και νίκη θρίαμβος του Εδεσσαϊκού με 3-0, στο ντέρμπι με το Μάνδαλο και ο φορμαρισμένος Εδεσσαϊκός πορεύεται με ασφάλεια σε μονοπάτια πρωταθλητισμού...

«Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο»





Ημερίδα  με τίτλο : «Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο», και  θέμα εκφράσεις βίας στο σχολικό περιβάλλον και στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων, πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας.

Γλέντησαν στη γιορτή Τσίπουρου στην Ί δα.


Μεγάλη  ήταν η ανταπόκριση του κόσμου  στη γιορτή τσίπουρου που έγινε  την Κυριακή στην ‘ Ιδα. Την εκδήλωση  διοργάνωσαν  ο Μορφωτικός και  Πολιτιστικός Σύλλογος  Ίδας «Ίων Δραγούμης» σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΑ του Δήμου Αλμωπίας. Πραγματοποιήθηκε  στο χώρο του παραδοσιακού αποστακτηρίου παραγωγού Νιβουρλή.  Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα «Άλμωπες» και τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου «Ίων Δραγούμης» Ίδας.

Δ. ΠΑΣΟΗΣ :ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



 « Κάναμε μία αρχή που πρέπει να έχει συνέχεια, αυτή η συνέχεια θα μας επιτρέψει να λέμε ότι, η Αλμωπία, όχι μόνο έχει πολίτες με ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς αλλά και ανθρώπους  με κεφαλαίο το άλφα.  Εμείς εδώ στην Αλμωπίας , δεν είπαμε και ποτέ δεν θα πούμε όχι, στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.»

(3)