Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δ. ΠΑΣΟΗΣ :ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



 « Κάναμε μία αρχή που πρέπει να έχει συνέχεια, αυτή η συνέχεια θα μας επιτρέψει να λέμε ότι, η Αλμωπία, όχι μόνο έχει πολίτες με ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς αλλά και ανθρώπους  με κεφαλαίο το άλφα.  Εμείς εδώ στην Αλμωπίας , δεν είπαμε και ποτέ δεν θα πούμε όχι, στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.»
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για το χαμόγελο του παιδιού  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης.
 Ο χαιρετισμός του :


«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,
αγαπητά μου παιδιά, καλησπέρα σε όλους.
  Σήμερα προσπαθούμε, ως δήμος, ως πολίτες, ως Άνθρωποι  να δώσουμε τη δυνατότητα, σε έναν σπουδαίο σύλλογο, σε έναν υπερ - πολύτιμο εθελοντικό οργανισμό, να συνεχίσει να προσφέρει σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
  Σήμερα, «Το χαμόγελο του Παιδιού» αγωνίζεται σε αντίξοες συνθήκες και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ακούγεται παράξενο ότι, αυτοί που έχουν κάνει τη βοήθεια στα παιδιά, αποστολή της ζωής τους, να χρειάζονται βοήθεια, να χρειάζονται στήριξη για να μπορούν να συνεχίσουν την αποστολή τους.
  Ζούμε σε έναν κόσμο, σε μία εποχή όπου η αγάπη δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθεί. Ζούμε την κυνικότητα, τους ιδιοτελείς υπολογισμούς, την επικράτηση των αριθμών.
  Δυστυχώς οδηγούμαστε στο σημείο μηδέν όπου, η προστασία των παιδιών, του μέλλοντος δηλαδή κάθε τόπου και της χώρας συνολικά, αυτό το πρωτεύων, το σημαντικότερο όλων, αυτό το αυτονόητο να μην αποτελεί προτεραιότητα. 
 Φίλες και φίλοι,
  δεν είναι ώρα να αναλύσουμε τον εθελοντισμό γιατί σήμερα πιστεύω ότι, τον τιμήσαμε. Είναι ώρα όμως να σταθούμε στο πλευρό του «χαμόγελου του παιδιού», να βοηθήσουμε και εμείς για να μπορέσει  να συνεχίσει  να αγωνίζεται, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
  Πριν αποχωρήσει από αυτόν τον κόσμο, για τον κόσμο των αγγέλων, ένας μικρός με τεράστια  καρδιά, έδωσε μία εντολή ευαισθησίας, αγάπης, ανθρωπιάς. Αυτή την εντολή, εδώ και χρόνια, κάνει πράξη το «Χαμόγελο του Παιδιού». 
  Σήμερα, όλοι εμείς εδώ αποδείξαμε ότι, μπορούμε να συμβάλλουμε στο να συνεχίσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» το μεγάλο έργο ανθρωπιάς που έχει αναλάβει. 
  Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους που βοήθησαν να γίνει αυτό το φιλανθρωπικό παζάρι.
  Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, και εσείς να χαρίζεται χαμόγελα αγάπης. 


                                                                           Σας ευχαριστώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)