Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ TAEKWON DO

    Διεξάγεται το τριήμερο 3 - 4 και 5 Δεκεμβρίου 2011 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων TAEKWON DO στην Χαλκίδα , στο Αθλητικό κέντρο Κανηθου ¨ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ
 ¨.
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στους συλλόγους – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO και είναι γεννημένοι τα έτη 2000, 1999-1998, 1997-1996 και οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους τρεις γύρους των δύο λεπτών και οι αθλητές θα αγωνιστούν χωρίς το ηλεκτρονικός σύστημα αξιολόγησης αλλά με τους συμβατικούς θώρακες.
    Από τα Γιαννιτσά θα συμμετέχει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με την αθλήτρια Αλμπάνη Παναγιώτα και τον αθλητή Γεύγελη Ραφαήλ και ο κόουτς τους θα είναι ο Πανώργιας Σπύρος , ενώ αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Αλμπάνης Απόστολος.
    Με την αγωνιστική του ομάδα θα συμμετέχει ο σύλλογος και στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON DO που θα διεξαχθεί στις 16 – 17 και 18 Δεκεμβρίου 2011 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)