Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αποκαλυπτήρια μνημείου για τη Μάχη της Άρνισσας




Τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν θα αποκαλυπτήρια μνημείου στο χώρο που έγινε η διήμερη Μάχη της Άρνισσας (Οστρόβου), που πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Νοεμβρίου 1912.

Παραχώρηση προς χρήση «ΛΑΦ» Σκύδρας στον Δήμο της Σκύδρας





 
  Την παραχώρηση προς χρήση της «ΛΑΦ» Σκύδρας στον Δήμο της Σκύδρας ζητάει ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με αναφορά που κατέθεσε στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Αλλαγή του καθεστώτος καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών στον ΕΛΓΑ



 



Συζητήθηκε προχθές (29 Οκτ.) στη Βουλή η Επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη σχετικά με την αλλαγή του καθεστώτος καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών στον ΕΛΓΑ παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ. Χαρακόπουλου.

Πρόληψη των Καρδιαγγειακών Παθήσεων από την Παιδική Ηλικία



Το νοσοκομείο Γιαννιτσών διοργανώνει  εκδήλωση που με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  (ΑΠΘ) στα πλαίσια του προγράμματος CHILDRENHEALTH το οποίο στοχεύει στην Πρόληψη των Καρδιαγγειακών Παθήσεων από την Παιδική Ηλικία, με χρήση νέων τεχνολογιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη Διαχειριστική Αρχή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διασυνοριακής Συνεργασίας στο Transnational Territorial Cooperation Programme  INTERREG .

Καταλογισμοί στον Δήμο Εδεσσας





Έγινα οι καταλογισμοί που αφορούν το ταμειακό έλλειμμα ύψους 4,5 εκ. ευρώ στον Δήμο ΄Εδεσσας  που κληρονόμησε η σημερινή δημοτική αρχή . Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες ο εισαγγελέας ΄Εδεσσας έχει δώσει προθεσμία  15 ημερών στους εμπλεκόμενους να ετοιμάσουν τις απολογίες τους . Το ποσό είναι μεγάλο και επισύρει ποινές σε βαθμό κακουργήματος.

Οικονομικοί επιθεωρητές σε επιχειρήσεις του Δήμου Αλμωπίας




Οικονομικοί επιθεωρητές πρόκειται να κάνουν ελέγχους στη Επιχείρηση των Λουτρών ,. Αυτό έκανε γνωστό ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σταύρος Κλεισούρης

Ομόφωνη στήριξη της υλοποίησης του έργου της παράκαμψης Γιαννιτσών



 


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διαμαρτυρία Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου.




 




Α.Σ. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ                                 
Αρ. Πρωτοκόλλου: 24
Ημερομηνία : 29-10-2012
Θέμα: Διαμαρτυρία (κακής διαιτησίας)

Πρακτικό

Κοινοποιείται: 1) Επιτροπή διαιτησίας
                                                                                        2) Τοπικό τύπο   

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ



 

ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

«ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;»



 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σεμινάριο για Γονείς στην Έδεσσα με τίτλο «Επάγγελμα Γονέας»




Το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «ΌΡΑΜΑ» στα πλαίσια των δράσεων του για την εκπαίδευση γονέων, την ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου, την βελτίωση της επικοινωνίας και των σχέσεων στην οικογένεια, θα υλοποιήσει το σεμινάριο με τίτλο «Επάγγελμα Γονέας» στην Έδεσσα.

(3)