Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΤΑ μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται με καλές προθέσεις είχε πει κάποιος συγραφέας. Οχι μόνο είχε δίκηο ,αλλά συναγωνίζονται οι πάντες να το ξεπεράσουν .

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΙΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΙΦΙΑΝΗ

Λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Δημήτρη  Μίζογλου(φωτο) με τον ΠΑΣ Ξιφιανής .Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Παύλος Καρυπιδης.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ H Δ Ο Υ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

  Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κλείσει η Δημόσι α Οικονομική Υπηρεσία Αριδαίας είναι πολύ μεγάλη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΡΑΣΙΔΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Μετά από διαβούλευση με κατοίκους της Αριδαίας ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης έκανε τις παρακάτω προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα:

Ντοκιμαντέρ με θέμα «Μακεδονία

 Ντοκιμαντέρ με θέμα «Μακεδονία τα φώτα του πολιτισμού στα βάθη της Ασίας»προβάλετε στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Έδεσσας, αυτό το Σάββατο 19

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ο Αλμωπός απο΄την επόμενη φάση του κυπέλλου αφού 'εχασε μέσα στο Μελίσσι. Τα αποτελέσματα:                                                           

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η προηγούμενη δημοτική αρχή Αριδαιας" παραμύθιαζε"  με όσα έλεγε περί ίδρυσης 2ου Λυκείου   στην Αριδαία . Δεν υπαρχει τίποτα απολύτως . Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας , στη χθεσινή  σύσκεψη που έγινε με αφορμή τον "Καλλικράτη" στα  σχολεία.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

                                                
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 στο κέντρο «Καταρράκτες».

(3)