Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αγροτικές κινητοποιήσεις τη Δευτέρα


Στους δρόμους βγαίνουν αύριο (Δευτέρα) οι αγρότες του νομού Λάρισας. Υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας επιτροπής αγροτών Ελλάδας, η επιτροπή αγροτών νομού Λάρισας έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν αύριο στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο Γυρτώνης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ



Ένα νεαρό άτομο τραυματίσθηκε  ελαφρά,  το απόγευμα  του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο  που ερχόταν αντιθετα στο  πρώτο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Αριδαίας-Ξιφιανής  πριν τη γέφυρα  με αποτέλεσμα  εκτός από τον τραυματισμό να υποστούν υλικές ζημιές και τα δύο οχήματα.

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 'ΤΟ ΠΟΖΑΡ΄'

ΜΕ παραδοσιακό τρόπο και οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου

Στην 4η θέση η Αναγέννηση Γιαννιτσών


Με ς νίκες προχώρησαν σήμερα Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετός Σκύδρας απέναντι σε Ζάκυνθο και Οδυσσέα Αναγέννησης αντίστοιχα. Στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο της Football League  σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ

Με νίκες προχώρησαν Απόλλων Καλαμαριάς και Οδυσσέας Κορδελιού και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς η διαφορά τους. Ο Απόλλων πέρασε από τα Κουφάλια με σκορ 1-2, ενώ ο Οδυσσέας Κορδελιού επικράτησε με 0-1 του Αχιλλέα Τριανδρίας.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ –ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 3-0

Επιτέλους πανηγύρισε την νίκη στην έδρα του ο Αετός Σκύδρας με τον Γιώργο Τυριακίδη στον πάγκο σε έναν αγώνα όπου τίποτα δεν έδειχνε ότι η νίκη θα έπαιρνε θριαμβευτικές διαστάσεις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΣΤΑ  παιχνίδια της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:                                       

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

 Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.
Στόχος τους ανάλογα με τη συμμετοχή των αγροτών είναι να στήσουν μπλόκα σε 14 σημεία του οδικού δικτύου από το ύψος των Μικροθηβών μέχρι τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

(3)