Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Αρχίζει το κύπελο Ελλάδος



Στις 29 Αυγούστου ξεκινάει  το κύπελλο Ελλάδας για την περίοδο 2021-22, με τη συμμετοχή ομάδων της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Πρώτο φιλικό μ ΠΑΟΚ Β΄ -Αλμωπός

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δίνει για φέτος ο Αλμωπός.

Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναζητά σωσίβιο ο πρωθυπουργός - Φήμες για αλλαγές πριν τη ΔΕΘ


Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναζητά σωσίβιο ο πρωθυπουργός - Φήμες για αλλαγές πριν τη ΔΕΘ

Εντείνονται οι πληροφορίες πως ο πρωθυπουργός, υπό το πολιτικό κόστος των πυρκαγιών, αλλά και της πορείας της οικονομίας, αναζητά σωσίβιο στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και πως θα μεταβεί στη ΔΕΘ (11 και 12 Σεπτεμβρίου) με νέο υπουργικό συμβούλιο.

ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ


 -Κάτσε

Ιαπωνία: Έρευνες για το θάνατο δύο 30χρονων έπειτα απο εμβολιασμό με δόσεις του Moderna που ανακλήθηκαν

 

Έρευνα για το θάνατο δύο 30χρονων οι οποίοι είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Moderna κατά της COVID-19 ξεκινούν οι ιαπωνικές αρχές.

Γιώργος Λακόπουλος: Δασικές πυρκαγιές - Αφασία και business as usual, για το σύστημα Μητσοτάκη Γιώργος Λακόπουλος: Δασικές πυρκαγιές - Αφασία και business as usual, για το σύστημα Μητσοτάκη

Γιώργος Λακόπουλος: Δασικές πυρκαγιές - Αφασία και business as usual, για το σύστημα Μητσοτάκη

 
 
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στη Βουλή για τις πυρκαγιές όχι σαν Πρωθυπουργός αλλά σαν αυτό που του καταλόγισε ευθέως η Φώφη Γεννηματά: ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μαξίμου Α.Ε.

Αφγανιστάν: Επιστρέφει το κυβερνητικό αεροσκάφος από την Καμπούλ με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών

 
 
 
Ανησυχητική η κατάσταση στο αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας

Νέα σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης από τον Αλ. Τσίπρα – Η βράβευσή του στη Βεστφαλία

Το φετινό Βραβείο Ειρήνης της Βεστφαλίας θα απονεμηθεί εξ ημισείας στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ για την επίτευξη της “Συμφωνίας των Πρεσπών” και στην πρωτοβουλία “Plant for the Planet” για τη δράση της κατά της κλιματικής αλλαγής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία για την τελετή απονομής, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ασκεί σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για λαίλαπα Μητσοτάκη και εκφράζει τη βεβαιότητα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

Έπιασαν δουλειά...



Αρχίζει το δύσκολο έργο των δημοσκοπήσεων για την ανύψωση του ηθικού της κυβέρνησης. Έχουμε δρόμο ακόμα. Ευχαριστούμε τα ΝΕΑ και να ετοιμάζεται ο...

Ε. Αντώναρος: Καβάλησε το αεροπλάνο και πήγε Αμερική γιατί δεν έχει την πολιτική ευστροφία να μην προσβάλει τους Έλληνες κατάμουτρα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ - Newsbomb

“Γενεές δεκατέσσερις” περνάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του με αφορμή την επιλογή του πρωθυπουργού να πάει στην Αμερική για να “εγκαταστήσει” την κόρη του στο Πανεπιστήμιο την ίδια μέρα που πάνω από 40.000 παιδιά έμειναν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξαιτίας των ρυθμίσεων Κεραμέως-Μητσοτάκη.

Πρακτικές άλλων εποχών από τον ΙΣΑ: Έλεγχος των ιατρείων αν είναι όλοι εμβολιασμένοι και ανάρτηση σήματος στην είσοδο!

Πρακτικές άλλων εποχών από τον ΙΣΑ: Έλεγχος των ιατρείων αν είναι όλοι εμβολιασμένοι και ανάρτηση σήματος στην είσοδο!

 Ενδελεχή έλεγχο των ιδιωτικών φορέων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αποφάσισε να διενεργήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενόψει εφαρμογής της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού με παράλληλη ανάρτηση ειδικού σήματος που φέρνει στο μυαλό πρακτικές Απαρτχάιντ και άλλων εποχών.

«Χαράτσι» στους συνταξιούχους υπέρ ΕΛΤΑ

«Χαράτσι» στους συνταξιούχους υπέρ ΕΛΤΑ
 Γράφει ο Χρήστος Μέγας
 
Οι περισσότεροι συνταξιούχοι που επέλεξαν την λύση του ταχυδρόμου ζουν σε μικρά χωριά, τα οποία σπάνια συνδέονται με τις μεγάλες πόλεις μέσω των σπανιζόντων λεωφορείων των ΚΤΕΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ


 

Από την άνοιξη του 2020 οι υγειονομικοί δίνουμε τιτάνιο αγώνα στα νοσοκομεία, στα ΚΥ και στο ΕΚΑΒ πρακτικά

αβοήθητοι από την κυβέρνηση.

Ο καιρός σήμερα...

 





Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από  τις βραδινές ώρες.

Βυθίζεται φορτηγό πλοίο στο Μυρτώο πέλαγος – Σώοι και οι 16 ναυτικοί από τη Συρία

 

Στην “Καραβιά” μία από τις τέσσερις βραχονησίδες του Μυρτώου πελάγους,(Φαλκονέρα, Βελοπούλα Ανάνες) οι οποίες ακόμα και σε συνθήκες άπνοιας έχουν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο «SEA BIRD», κατόπιν πρόσκρουσής του.

Συμβολισμοι...

Η σημερινή ημέρα αποκτά ισχυρό συμβολισμό: H ανακοίνωση των βάσεων, η χαρά ή η λύπη των παιδιών, τα πανηγύρια στο timeline, οι ευχές, η σκέψη σε όσους δεν τα κατάφεραν.

Τσίπρας: «Σφαγή» 40.000 μαθητών από Πρωθυπουργό που δεν έχει περάσει έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο

Τσίπρας: «Σφαγή» 40.000 μαθητών από Πρωθυπουργό που δεν έχει περάσει έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο

 
 
 
Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής θα καταργηθεί από την πρώτη μέρα της νέας διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μπρος - πίσω για τα δωρεάν self test σε ανεμβολίαστους

Μπρος - πίσω για τα δωρεάν self test σε ανεμβολίαστους

 
Μετά το «μπλόκο» στα δωρεάν self test για τους ανεμβολίαστους, το υπουργείο Υγείας αναθεωρεί εν μέρη την στάση του, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται και δίνει τώρα δωρεάν σε όσους επιστρέφουν από διακοπές...

Κλιματική αλλαγή: Παγκόσμια ανησυχία από 530 επιστήμονες - Καταρρίπτονται όλα τα ρεκόρ από τα μέσα του 1800

Κλιματική αλλαγή: Παγκόσμια ανησυχία από 530 επιστήμονες - Καταρρίπτονται όλα τα ρεκόρ από τα μέσα του 1800

 
Μπορεί το 2020 να υπήρχαν αναφορές πως η ατμόσφαιρα καθάρισε λόγω των lockdown σε όλο τον πλανήτη, όμως το περσινό καλοκαίρι, έσπασε όλα τα ρεκόρ από το 1800, με 530 επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κλιματική αλλαγή.

(3)