Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ποντιακά κάλαντα





Tα παιδιά του συλλόγου Ποντίων δ.δ. Τσακώνων

Επίσκεψη της Θ. Τζάκρη στο νοσοκομείο της Έδεσσας






    Το νοσοκομείο της Έδεσσας επισκέφθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη.

Την Παρασκευή συνεχίζεται η εκδίκαση της μήνυσης Τουφεγγόπουλου κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ και της παράταξης του Π. Τσάνταλη




 Αφήνουμε στην κρίση του κόσμου τις μικροπρέπειες και τα ψέμματα του κ. Τουφεγγόπουλου , ότι η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν  ζήτησε την άποψή του για δημοσιεύματα της παράταξης του κ. Τσάνταλη . Ωφείλει πρώτα ως οικογενειάρχης, μετά ως επί δύο θητείες δήμαρχος και ως απλός πολίτης να εξηγήσει που βρήκε η εφημερίδα την απάντησή του και την δημοσίευσε .


Για την ερχόμενη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου έχει διακοπή η εκδίκαση της μήνυσης που υπέβαλλε κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΤΟΥ ΝΠΕΛΛΑΣ ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος τον Σεπτέμβριο του 2010 , επειδή δημοσίευσε ανακοίνωση  της τότε παράταξης του Παράσχου Τσάνταλη  τα μέλη της οποίας  υπογράφουν την ανακοίνωση  είναι και αυτοί  κατηγορούμενοι  από τον ίδιο μηνυτή.

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ του ΚΚΕ στη ΠΕΛΛΑ για τα 94χρονα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 

       Η Νομαρχιακή Οργάνωση Πέλλας πραγματοποίησε Εκδήλωση –Συνεστίαση αφιερωμένη στα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ,  94 χρόνια αγώνων & δράσης πλάϊ στους εργαζόμενους & τα λαϊκά στρώματα για ένα καλύτερο κόσμο.

Την Κυριακή το ντέρμπι Αλμωπός –Εδεσσαϊκός




 














Την Κυριακή στις 15.00 στο στάδιο της Αριδαίας πρόκειται να γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στον  Αλμωπό και τον Εδεσσαϊκό . Το πρόγραμμα έχει ως εξής :


Ευχές Αλμωπού


Ευχές Ορφέα Ριζαρίου


Κόλιντα Μπάμπω στη Δωροθέα




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική πλατεία της Δωροθέας το φημισμένο έθιμο της Κόλιντα Μπάμπω από τον Α.Σ Αναγέννηση Δωροθέας.

(3)