Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Η ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ενημερώνει και υπενθυμίζει ότι
                           
Άρθρο 5 (Ν.4015/21-09-11)

ΣΤΑΝΤΑΡ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ

Συνελήφθη 53χρονη διωκόμενη με ένταλμα σύλληψης




Συνελήφθη χθες (14.03.2012), από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών  μία ημεδαπή 53 ετών, η οποία διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης.

Συνελήφθη 44χρονος για ναρκωτικά στα Εσώβαλτα




Συνελήφθη χθες (14.03.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας ημεδαπός 44 ετών,

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα




Συνελήφθη χθες το πρωί στα Γιαννιτσά, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 32 ετών, διότι σε μάντρα παραλαβής παλαιών σιδήρων όπου

Στον άνθρωπο Θεόφιλο Γάτσο



Δεν θέλω να σταθώ στην έντιμη πολιτική του σταδιοδρομία ,αλλά θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα τη προσφορά  στα δύσκολα χρόνια, όταν αφιλοκερδώς πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες στους φτωχούς ,αδύναμους και  ανήμπορους συμπολίτες μας .
Καλό ταξίδι φίλε Θεόφιλε. Θα ΖΕΙΣ  πάντα στη καρδιά και τη μνήμη μας
Χρήστος  Σπρίτος  του Νικολάου
Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας
Πρόεδρος Συνδέσμου Καθαριότητας Δήμου Αλμωπίας  

Απεβίωσε ο Θεόφιλος Γάτσος



































Απεβίωσε σήμερα ο Θεόφιλος Γάτσος ο οποίος διατέλεσε για πολλά χρόνια Δήμαρχος Αριδαίας .
Στη συνέχεια εκλέχτηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία , από την οποία έφυγε και πήγε με την ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου  ο οποίος διατέλεσε επί δυο θητείες πρόεδρος της Δημοκρατίας . Γιατρός στο επάγγελμα τα δύσκολα εκείνα χρόνια πρόσφερε  τις πολύτιμες υπηρεσίες  του σε όλους . Τα τελευταία χρόνια έμενε στη Καλαμαριά ,ενώ ήταν έτοιμος να εκδώσει βιβλίο με πολλά ιστορικά στοιχεία για την Αλμωπία . Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Ναό Καλαμαριάς .  Στη φωτογραφία κατά  την επίσκεψή του του  Κωστή Στεφανόπουλου στο Δημαρχείο Αριδαίας στις 8 Ιουνίου του 2007 ,με τον τότε Δήμαρχο Πέτρο Ζέρζη.

Συνάντηση «ΖΑΒΙΟΝ» στο Δημαρχείο



Στο Δημαρχείο Αλμωπίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο αρχηγός των κυνηγών Αλμωπίας   Γιάννης Στεφανίδης , γνωστός ως «Ζαβιόν». Ο λόγος της επίσκεψης δεν ΄εγινε  γνωστός . Εικάζονται όμως πολλά , καθώς συναντάται με Αντιδήμαρχο  που έχει   πολύ παραγωγικές  αρμοδιότητες .

(3)