Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ



   Σήμερα, 4η Οκτωβρίου, η Παγκόσμια Μέρα των Ζώων έρχεται για μια ακόμη φορά να θυμίσει σε όλους  τη σημασία που έχει η προστασία και η φροντίδα των ζώων, οικόσιτων και άγριων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΤΤΑΣ «Δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας- Ο Εδεσσαϊκός ανασυντάσσεται και δεν μας πτοούν τα ατυχή αποτελέσματα»

Μικρασιάτικη Βεγγέρα


Για 4η συνεχή χρονιά , οΣύλλογος «Αλησμόνητες Πατρίδες»,

Φωνάζει ο κλέφτης" στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας .


.Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο "Ξενιτίδειο" πνευματικό κέντρο Αριδαίας μαθητές

Κεραυνός Άσπρου - Φ.Ο. Αριδαίας 39-65

.Με μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα Παίδων του Φ.Ο.Αριδαίας για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων, κέρδισε πολύ άνετα την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου με σκορ 65-39.

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 08.10.2011

Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για πλαστογραφία και Νόμο περί σημάτων


 Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 25 έως 48 ετών,.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Στέργιος Τσαρκνιάς πρωταθλητής της Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στην κατηγορία 12 ετών.


Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου έγινε τα 4ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, με διοργανωτή το σωματείο της πόλης. Το πρωτάθλημα αυτό ήταν το τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου 2011.

(3)