Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ομιλία Γιώργου Καρασμάνη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το Μνημόνιο.



Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι…
Δυόμισι χρόνια τώρα, ζούμε με τον εφιάλτη του υψηλού χρέους της χώρας μας.

Γυρίσματα ταινίας στην Πέλλα








Στις 25 Φεβρουαρίου πρόκειται να γυριστούν πολλές σκηνές  κινηματογραφικής ταινίας στην Πέλλα ΄Ηδη συντελεστές της ταινίας ήρθαν στο νομό και συζήτησαν πολλές λεπτομέρειες. Γυρίσματα θα γίνουν στην Σκύδρα ,Λουτροχώρι, την Αριδαία , τα Λουτρά  το Βορεινό  το  παλιό Πευκωτό ,  και το Καϊμακτσαλάν ΄.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ




Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 13 Φεβρουαρίου 2012, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

4.500 για φρέζα στα Λουτρά Πόζαρ ;




Το μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη και καλό είναι η Διοίκηση των Λουτρών να απαντήσει και να κλείσει τα στόματα  όλων αυτών των κακόβουλων που το διαδίδουν, σε περίπτωση που δεν αληθεύει.

Σε ύφεση η χιονόπτωση



Σταμάτησε προς το παρόν η χιονόπτωση . όλο το βράδυ  πάντω ς  χιόνιζε . Όσοι κινούνται στους δρόμους πρέπει να προσέχουν .

Δουλεύουν ψιλό γαζί τον Συμπαραστάτη του Δημότη


Δικαιολογημένα νοιώθει ότι τον δουλεύουν ψιλό  γαζί  στο   θέμα   ορισμένων έργων ο Συμπαραστάτης του Δημότη  και της Επιχείρησης Σταύρος  Κλεισούρης .Μάλιστα  η όλη ιστορία κυκλοφορεί και ως ανέκδοτο , προκαλώντας πολλά ερωτηματικά στη μέχρι τώρα λειτουργία  του .

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ



Αξιότιμοι(η) κκ Βουλευτές,

Σας καλούμε να μην είσθε εσείς που με την ψήφο σας  το Μνημόνιο 2 θα γίνει η  ταφόπλακα της Ελληνικής οικογένειας και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Ανατρέψτε  στην πράξη αποφάσεις που θα μας καταδικάσουν σε εθνική ταπείνωση και σε ξεπούλημα του ελληνικού λαού.

(3)