Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τεχνικό σεμινάριο των εταιριών YTONG και ΤHRAKON στα Λουτρά Πόζαρ

Στα πλαίσια του νέου κύκλου Τεχνικών Σεμιναρίων των εταιριών YTONG και ΤHRAKON, το
Τεχνικό Τμήμα σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης
Κτιρίων και τα σύγχρονα συστήματα δόμησης: YTONG blocks & ClimaPLUS».

ΠΝΙΓΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ




ΔΥΟ ηλικιωμένοι στη Φλώρινα, πνίγηκαν στη λίμνη Βεγορίτιδα, όπου είχαν πάει για ψάρεμα. Τον 77χρονο και την 74χρονη σύζυγό του αναζήτησε

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ




    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΟΡΊΣΜΑΤΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης  του Δήμου Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης  απέστειλλε τη Τρίτη 7-6-2011  στο Δήμαρχο Αλμωπίας κοινοποιώντας και στο Δημοτικό Συμβούλιο τις σχετικές προτάσεις-πορίσματα όσον αφορά 1) ιδιοκτησίες του Δήμου Αλμωπίας στον συνοικισμό της Αριδαίας στα 108,109,110,111,65, που βρίσκονται επι της οδού Αθ. Διάκου,και 54 που βρίσκεται στο παλιό Νοσοκομείο.2)Προφορικές συμβάσεις με κατάθεση αγωγών, παράνομων προσλήψεων, έργων που δεν εκτελέστηκαν ή εκτελέστηκαν όχι σύμφωνα με τη μελέτη και πληρώθηκαν ή είναι προς πληρωμή .3)Μεταχρονολογημένες επιταγές ΔΕΥΑ και μη καταβολή μισθών σε εργαζομένους των ΔΕΥΑ.

ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ


ΔΥΟ σχήματα ,το σημερινό και ένα ακόμα από ανθρώπους που είχαν ασχοληθεί παλαιότερα με την ομάδα  ,αναμένεται να διεκδικήσουν τη Διοίκηση του Αλμωπού ,στην  επαναληπτική γενική συνέλευση το βράδυ στις 20.30.

(3)