Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

6.590 κρούσματα σήμερα: 3.433 στην Αττική, 835 στη Θεσσαλονίκη, 51 στην Π.Ε. Πέλλας

 Πού εντοπίστηκαν τα 6.590 κρούσματα σήμερα, όλες οι περιοχές: 3.433 στην Αττική, 835 στη Θεσσαλονίκη

 

Την επιδημιολογική γεωγραφία της Ελλάδας, όπου καταγράφηκαν 6.590 κρούσματα σήμερα Σάββατο 25/12, περιγράφει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ


 

ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΥΧΕΣ


 

Χριστούγεννα 2021: H λειτουργία των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων σήμερα παραμονή – Το εορταστικό ωράριο

 

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Παρασκευή 24, Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ για να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.

Πτώση 46χρονης γυναίκας από τον 4ο όροφο οικοδομής στην ‘ Εδεσσα

 


 

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε  τον  θάνατο πέφτοντας από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μια 46χρονη γυναίκα στην Έδεσσα ,ερευνά η Αστυνομία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Με ήλιο θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, εκτός από κάποιες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά της χώρας.

Εκτοξεύεται το μεγαλύτερο και ισχυρότερο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb

Μετά από πέντε διαδοχικές αναβολές, αντίστοιχες υπερβάσεις του αρχικού προϋπολογισμού του και αφού έχουν περάσει 30 χρόνια από τον αρχικό σχεδιασμό του, ήλθε επιτέλους η ώρα – και μάλιστα ανήμερα τα Χριστούγεννα – να εκτοξευθεί το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, ο διάδοχος του Hubble, το μεγαλύτερο και το πιο εξελιγμένο που έχει ποτέ σταλεί στο διάστημα, ανοίγοντας έτσι μια νέα εποχή στην αστρονομία και στην αστροφυσική. Πρόκειται για μια αποστολή συνεργασίας της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε η λέμβος του αγνοούμενου μοναχού

 

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο.

Πάρος: Bαρύς ο απολογισμός του ναυαγίου με πρόσφυγες

 
 
Τέταρτο ναυάγιο σκάφους μέσα σε λίγες ημέρες. •Επέβαιναν πρόσφυγες. •Τουλάχιστον 15 νεκροί μέχρι στιγμής. •Διασώθηκαν 63 άνθρωποι. •Σε εξέλιξη οι έρευνες.

Τελικά ο Χριστός ήταν Αριστερός ή Δεξιός

Τελικά ο Χριστός ήταν Αριστερός ή Δεξιός - Ένα αιρετικό άρθρο του Politico

 

Με αφορμή την ημέρα των Χριστουγέννων το Politico δημοσίευσε ένα αιρετικό άρθρο για τον Χριστό και συγκεκριμένα για τις πολιτικές πεποιθήσεις του.

(3)