Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας: Αποτελέσματα-Βαθμολογίες






1ος ΟΜΙΛΟΣ

Η εξέλιξη των αγώνων του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας



Η Εξέλιξη των κυριακάτικων αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας έχει ως εξής:

Ομάδα πολιτών ζητά να απαιτηθούν χρήματα που έχουν καταλογιστεί σε πρώην δημάρχος του Εξαπλατάνου.



 
Να κινήσει τις διαδικασίες πρόκειται να ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα πολιτών , από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο,

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ



      
                       6-2,  ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ




“Τα δοκίμασες, τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε το δρόμο της ανατροπής”
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Την Τρίτη στα Γιαννιτσά η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα



Τη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο ΠΕΛΛΑ των Γιαννιτσών στις 17.00

Και τώρα η Κροατία...

Μετά την αγχωμένη πρεμιέρα, αλλά την άνετη στο τέλος νίκη επί των Σκοπίων, με 85-65, η Εθνική ομάδα μπάσκετ καλείται απόψε το βράδυ (22:00) να ξεπεράσει το πρώτο πραγματικά δύσκολο εμπόδιο στο φετινό Eurobasket.

Ο λόγος, βέβαια, για την διοργανώτρια Κροατία, η οποία...
από το πρώτο κιόλας παιχνίδι φρόντισε να δείξει πως σκοπεύει να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της διοργάνωσης, κερδίζοντας τους Σλοβένους, με 80-73.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, θα κρίνει πιθανότατα και ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Γ’ ομίλου.

Οι διεθνείς μας φαίνεται πως έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τη νίκη επί των Σκοπίων και επικεντρώνονται στη δύσκολη συνέχεια.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του πρωταγωνιστή της χθεσινής αναμέτρησης Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος τόνισε ότι: «Η συγκεκριμένη νίκη πέρασε και πλέον κοιτάμε μπροστά, γιατί έχουμε δρόμο. Έχουμε καλό υλικό ως ομάδα. Τώρα έρχονται σημαντικά παιχνίδια».

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, που έχει παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα φιλικά παιχνίδια των Κροατών, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την δυναμικότητα του σημερινού μας αντιπάλου.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για μάχη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

Και οι Κροάτες, όμως από την πλευρά τους, αναγνωρίζουν την ποιότητα που έχει η ελληνική ομάδα και τις δυσκολίες που κρύβει ο συγκεκριμένος αγώνας.

Ο προπονητής τους, Βέλιμιρ Περάσοβιτς σημείωσε ότι: «Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι το πιο δύσκολο ματς για μας σε αυτή την πρώτη φάση».

Η Κροατία, μάλιστα, κινδυνεύει να στερηθεί απόψε των υπηρεσιών του μεγάλου της αστεριού, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση στο παρκέ στον αγώνα με τη Σλοβενία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τον αυχένα.

Αγγλικά Βασιλική Ζιάμμπρα


(3)