Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αψαλος- Εθνικός Αριδαίας 3-0



Με γκολ που πέτυχαν οι Γιώργος Καραισσαρίδης στο 22’, Θανάσης Τσολερίδης στο 35’ και Γιάννης Τσίμας στο 76’ ο Όλυμπος Αψάλου νίκησε σε φιλικό αγώνα τη Τετάρτη τον Εθνικό Αριδαίαςμε 3-0

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του έτους 2011





Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του έτους 2011 με ιδιαίτερη έμφαση στους κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών του νομού Πέλλας, κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη.

Συνεχίζει με την ίδια Διοίκηση ο Ορφέας Ριζαρίου




Έπειτα από μία πετυχημένη  χρονιά για το Δ.Σ., στην Α1 κατηγορία Πέλλας (2011-2012), συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδος και για την σεζόν 2012-2013, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Επιστρέφει ο Μανώλης Σιδηρόπουλος στον Ορφέα Ριζαρίου






Επιστρέφει στον Ορφέα, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Μανώλης Σιδηρόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας επιστρέφει από τον Απόλλων Καλυβίων, όπου αγωνιζόταν την σεζόν 2011-2012, σε γνώριμα λημέρια και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδος, έχοντας ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία.

Μόνο ένα ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του κυπέλου




Βατή θεωρείται η κλήρωση του κυπέλου . Ουσιαστικά υπάρχει μόνο ένα ντέρμπι. Αυτό του ΠΑΟΚ Γιαννιτσάων με τον Εδεσσαϊκό
Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Αλμωπός-‘Ορμα 4-1



Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αριδαία ο Αλμωπός νίκησε την Όρμα με 4-1.

Υπό πλήρη έλεγχο οι δασικές πυρκαγιές σε Μάνδαλο, Λάκκα και Παλαιό Άγιο Αθανάσιο της Π.Ε. Πέλλας




Υπό πλήρη έλεγχο έχουν τεθεί οι τρεις πυρκαγιές που ξέσπασαν το προηγούμενο διήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο Μάνδαλο και Λάκκα (παλαιό πεδίο βολής) 

Ποντιακο πανοϋρ στο Νεοχώρι

Πανηγυρι Πιπεριάς

Συνεχίζουν το βιολί τους


Τίποτα φαίνεται ότι δεν πτοεί την Δημοτική Αρχή Αλμωπίας η οποία συνεχίζει να κάνει απ΄ ευθείας αναθέσεις σε εργολάβους εκτός περιοχής .

Ερευνούν «αθλητικές» συναυλίες



Σε διακριτική έρευνα για ευνόητους λόγους πρόκειται να προχωρήσουν αρμόδιες υπηρεσίες ,προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο προγραμματισμένη συναυλία στην Αριδαία γίνεται από Αθλητικό Σύλλογο ή  αν πίσω  από αυτήν βρίσκονται ιδιώτες.

Σε τεντωμένο σχοινί η επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας



Ο «φωτογραφικός »όρος  που αν ισχύσει αποκλείει πολλούς εργολάβους να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας (5,5 εκτ. Ευρώ είναι ο προϋπολογισμός του),

Λουντέμεια στον Εξαπλατανο

Συναυλίες με σφραγίδες συλλόγων


Σε έξαρση βρίσκεται ένα νέο κόλπο ,το οποίο πέρα από τον προβληματισμό  των αρμόδιων αρχών ,έχει αρχίσει να ερευνάται πλέον ενδελεχώς .

Φιλικό ΑΡΗ Αμπελιών -Εθνικού Γιαννιτσών




Παίκτης του ΑΡΗ Αμπελειών και τυπικά είναι ο 31χρονος μέσος  Μιλέν Νικόλοφ που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Αραβήσσου .Ποδοσφαιριστής που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο νευραλγικό χώρο του κεντρου του ΑΡΗ .

(3)